Ugyanaz a bűz

2011. január 4. 7:44
A legtöbben pedig azt gondolják, hogy ez valami újdonság, s hogy ilyen sajtóhadjárat még nem volt. Botorság.
„Magyarországból »bűz árad« – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A legtöbben pedig azt gondolják, hogy ez valami újdonság, s hogy ilyen hadjárat még nem volt. Botorság. Nincs új a nap alatt. Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben… (...)

S mint ma, éppúgy volt akkor is: összefogtak kommunisták, polgári radikálisok, bolsik és egyszeri köztörvényes bűnözők, meg a sajtó legalja, hogy tönkretegyék a kormányt. A legnagyobb árulók: Landler Jenő, Kunfi Zsigmond, Gábor Andor, Göndör Ferenc, Böhm Vilmos, Rónai Zoltán. Orgánumaik: a Népszava, az ausztriai kommunisták Rothe Fahne című förmedvénye, no meg a Bécsi Magyar Újság. Itt uszítanak, és hazudoznak a »fehér terror« rémségeiről. »Jól tudják és érzik, hogy békés viszonyok között semmit sem remélhetnek, ezért minden igyekvésük a helyzet felborítása, a belső ellentétek szítása. A földmívelő nép indulatát a polgárság ellen akarják felkorbácsolni, a munkásságét meg mindkettő ellen. Ma az antiszemiták nevében írják röpcéduláikat, holnap pedig a zsidóbarátok nevében« – írja Mályusz. Hát változott bármi is azóta? Nem, nem változott. »A nyugati közvélemény csak az emigráció torzító tükrében látja a magyar eseményeket. Senki nem beszél az oroszországi terrorról, senki nem emlékszik már a magyarországi vörös terrorra, mindenki csak a fehér terrorról hall.« Hát igen. (...)

Így nézzék a Népszava nagy, vörös, kalapácsos emberes címlapját, így olvassanak mindent, ami eddig megjelent, és ami eztán meg fog jelenni mirólunk. Ezek nem változtak semmit. Hát nekünk kell nagyon erősnek és nagyon türelmesnek lennünk.”

Összesen 162 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért nem tesz már valaki feljelentést az önkényuralmi jelképek terjesztői miatt?

Sőt! Miért nem jár el a hatóság hivatalból? Ez demokrácia?

Holnap akkor már horogkereszteket is festhetnek a Népszavában? Meg a tettestársaknál?

És mi az az ElTopo?
Netán az El qro ikertestvére?

"A kalapácsos ember természetesen nem, lévén a Magyar Szociáldemokrata Párt egykori emblémája."

Ami jogelődje az MKP-nak, ami jogelődje az MSZMP-nek, ami pedig az MSZP jogelődje.

A szocialista pártok mindegyike ugyanabból a tőből fakad, mint a nemzetiszocialista.
És semmivel sem voltak különbek náluk, amikor hatalomra jutottak. Emberek millióinak vére tapad ehhez az egész szocialista formációhoz. Csak megpróbálják szalonképessé tenni a "gyalázatos".
A kalapácsos ember annak a véres kommunista terrornak az egyik emblematikus jelképe, ami Mo-on 1919-ben dühöngött tanácsköztársaság néven.

Ezzel a véresszájúval ne mérgelje magát.
Reménytelen eset.

Nagyon igaz!

Ha nem sikerül ezeknek az alakoknak a párbeszédet "tematizálni", akkor sunnyoga kotródnak odébb.

Pontos a kép, a valót ábrázolja:
" Itt uszítanak, és hazudoznak a »fehér terror« rémségeiről. »Jól tudják és érzik, hogy békés viszonyok között semmit sem remélhetnek, ezért minden igyekvésük a helyzet felborítása, a belső ellentétek szítása. A földmívelő nép indulatát a polgárság ellen akarják felkorbácsolni, a munkásságét meg mindkettő ellen. Ma az antiszemiták nevében írják röpcéduláikat, holnap pedig a zsidóbarátok nevében«"

Ez egy ilyen populáció.

Ezt nevezik szocialistának.
Nemzetinek meg nemzetközinek, egykutya.
Mindkettő véreskezű és mindkettő kezéhez népek vére, könnyek és leigázás tapad. Egyik a másiktól talult nagy szorgalommal, és viszont. Miközben versengtek az elnyomás és megsemmisítés tökéletesítésében.
Ennek egy kifinomult technikája alakult ki a 20. századra. Liberál-szocializmus a lényege, a "nick-neve" szabaddemokrata meg szocialista. Tájanként változóü, mint a latrina meg a pöcegödör.

Akkor meg is érdemlik!
Ha egyszer valaki képtelen tanulni a saját kárán.

Nagyon jó!

Tapsviharrrrrrrrrrrrrrrrr
:-)

Vagy ha nem, hát kipökött mása.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés