Magyar Hírlap

2010. december 8. 16:09
„Valótlanul állítottuk, hogy Csóti Mária szerencsétlen, frusztrált, kontraszelektált nyomorult” - valószínűleg a magyar sajtó eddigi legviccesebb helyreigazítását produkálta szerdán a Magyar Hírlap.

Igazán szép helyreigazítást láthatott a szerdai Magyar Hírlapban, aki kinyitotta. Történt ugyanis, hogy Bayer Zsolt pár hete nekitámadt egy vidéki tanítónőnek, akinek az volt a bűne, hogy a falu testületi ülésén nem támogatta, hogy a helyi önkormányzat pénzt adjon a domaszéki dzsúdóklubnak, majd megosztotta a hallgatóságával, hogy őt még senki nem jutalmazta meg, holott harmincöt éve pedagógus. „Remélem, látják maguk előtt ezt a szerencsétlen, frusztrált, kontraszelektált nyomorultat, aki ezzel az egy mondatával bebizonyította, hogy tökéletesen alkalmatlan a pedagógusi pályára, de legalább embernek is silány” - írta erre vezércikkében Bayer Zsolt.

Hát szerdán kiderült, hogy mégsem az:

„A Magyar Hírlap 2010. november 24-i lapszámában megjelent Egy falu és az új ország című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy a Humán Bizottság vezetője, Csóti Mária helyi pedagógus kerek perec közölte, a maga részéről nem támogatja, hogy az egyesület jövőre akár egyetlen fillér támogatást is kapjon. Ezzel szemben Csóti Mária azt mondta a bizottsági ülésen jelen levő tagoknak, hogy ilyen minősíthetetlen magatartást követően nem szeretne dönteni az adott helyzetben. Valótlanul állítottuk, hogy Csóti Mária szerencsétlen, frusztrált, kontraszelektált nyomorult, aki ezzel az egy mondatával (Én harmincöt éve vagyok pedagógus, és még engem sem jutalmazott meg senki...) bebizonyította, hogy tökéletesen alkalmatlan a pedagógusi pályára, de legalább embernek is silány. Csóti Máriától elnézést kérünk” - áll a Széles-lap mai számában. Ez a pár sor egyszerűen csodálatos, ehhez nincs mit hozzáfűzni.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezzel szemben Csóti Mária azt mondta...stb.

Azért ez nem annyira vicces! Vagy nincs humorom?
Egy kis vidéki tanítónőnek így neki menni! Minek?
Azért ennél még vannak nagyobb problémáink!

Bayer Zsolt egy kicsit könnyelműen ítélkezik, nem is beszélve az egészen elképesztően goromba stílusáról. Ez már embertelenség. Megalázóan viselkedik emberekkel, akiket nem is ismer, akik motivációját, tényleges belső értékeit nem ismeri, ráadásul ők nem is közszereplők; nem szokták meg az útszéli támadásokat.

B.Zs. kontraszelektált szellemi nyomorékot, frusztrált gyűlölőgépet a kiegyensúlyozottság jegyében:
1.felhatalmazom a Gréczy Zs. jobber alteregója cím használatára,
egyidejűleg
2. a Fidesz születésnapi tortájából való szelet-megvonásban részesítem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés