Platformot alapít Gyurcsány

2010. október 6. 14:36
Miután nem sikerült egyesítenie két, szövetségesei által vezetett platformot, Demokratikus Koalíció néven új platformot alapít az MSZP-ben Gyurcsány Ferenc. A volt miniszterelnök kedden jelezte szándékát a párt elnökségének.

Demokratikus Koalíció néven új platformot alapít az MSZP-ben Gyurcsány Ferenc - írja az Index. Gyurcsány elképzelései szerint a platform „a 89-es demokraták széles, nyitott társadalmi közösségének és politikai képviseletének megszervezését tűzte ki célul”.

 

Gyurcsány korábban két, már működő platform egyesítését szerette volna elérni, ám a Társulás a Szociáldemokrata Értékekért és a Magyar Progresszív Társaság egyesülését a szociáldemokrata platform tagsága elutasította. A két platformot egyébként Gyurcsány közeli szövetségesei vezetik, a progresszívek elnöke Ficsor Ádám, a szociáldemokratáké Vitányi Iván. A szociáldemokrata platform társelnöke Hiller István, az Index szerint az egyesítés gondolatát ő fúrta meg.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

végre használ is Fletó..

Selyem zsinór, ó drága selyem zsinór! Számoljanak le egymással az elvtársak és magától megoldódik az mszp nevű probléma.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés