Bauer: Már több mint 2300-an a Fidesz ellen

2010. június 28. 8:28
A nyilatkozat aláírói kifogásolják, hogy a bűncselekmények miatt való felelősségre vonást a leszámolásra használják fel. Bauer Tamás szerint már több mint 2300-an szignálták a felhívást.
Több mint 2.300-an írták alá eddig a Fidesz elszámoltatási kampánya elleni tiltakozó felhívást - közölte Bauer Tamás, a nyilatkozat egyik jegyzője.
 
Az álaírók szerint növekvő aggodalommal tölti el a jogállam híveit, hogy a kormányváltást forradalomnak tekintik a választás nyertesei, politikai ellenfeleik vereségét pedig a leszámolásra való alkalomra. Kifogásolják, hogy a bűncselekményekért való jogi felelősségre vonást összemossák a másfajta politika egzisztenciális szankcionálásával, ami jogállamban megengedhetetlen - áll a nyilatkozatban.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

nem bizony, bauernek és az aláíróinak sem - akik épp ezzel gyakorolnak politikai nyomást az igazságszolgáltatásra!

végre egy korrekt lista, még ki kell egészíteni a gy elvtárs mellett tüntetőkkel (lehet, hogy közös halmaz), amiket nem jobboldali személyes ellenszenv alapján állítottak össze vélt vagy valós sérelmek alapján, hanem egy "önként" szerveződött csoport, az igazságszolgáltatás ellen....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés