Áder János lesz az államfő?

2010. június 14. 8:39
A Fidesz vezetésében még folyik a vita arról, kit jelöljön a kétharmados parlamenti többség Magyarország köztársasági elnökének. A Magyar Nemzet úgy tudja, egyáltalán nem biztos Schmitt Pál jelölése, Áder János is szóba került esélyesként.

A Magyar Nemzet szerint még nem született meg a végleges döntés arról, hogy Schmitt Pált jelöli-e a Fidesz köztársasági elnöknek. A párt múlt heti elnökségi ülésén is téma volt az államfőjelölés, több jelölt - Lomnici Zoltán, Schmitt Pál, Vizi E. Szilveszter, Pálinkás József, Bihari Mihály, Tőkés László - neve is felmerült, és folyt az ötletelés. A lap úgy tudja, hogy a testületnek van olyan tagja is, aki Sólyom László jelenlegi államfő újrajelölését támogatná. Meg nem nevezett fideszes politikusokra hivatkozva a Magyar Nemzet azt írja, hogy Áder János, a párt európai parlamenti képviselője is szóba jöhet jelöltként.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

a sólyom is az - neki köszönhetjük a kiemelt nyugdíjas biszkut is... meg jó pár érdekes szlovák húzásnak adott alapot, ahogy járt-kelt szlovákiában, az alapvető udvariasságot is félretéve, még véletlenül se informálva várható útjairól a hivatalos szlovákiát

Nem a ballib sajtóé, ez a cikk a Magyar Nemzet alapján íródott.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés