Stohl kocsijában viagra és borosüvegek

2010. május 10. 13:08
Bucira rájár a rúd; szombat hajnali részegen okozott balesete után a kórházban fekvő idős férfi nem fogadta a bocsánatkérését és perre viszi az ügyet. A színészt kirakták egy sorozatból, lemondott az X-faktor című műsor vezetéséről, ráadásul autójában borosüvegeket, tiltott, vadászatnál használt eszközöket és viagrát találtak.

Értesülések szerint Stohl András a balesetet megelőzően társasággal ivott és mulatott egy budapesti bárban, ahol annyi alkoholt ivott, hogy többen – köztük a bár egyik tulajdonosa is – figyelmeztették, hogy ne üljön a volán mögé, mert részeg. Stohl azonban csak legyintett és azt mondta, így is kiválóan vezet. Ezek után szombaton hajnali négy körül, a fóti úton a szemközti sávba áthajtva két autóval karambolozott, majd a szemtanúk szerint elhagyta a baleset helyszínét. Előtte még kért egy cigit, majd segítségül hívta élettársát, akit a jelenlevők szerint arra akart rábírni: vállalja át, hogy ő vezette az autót. A másik kocsiban egy hetvenhét éves férfi combnyaktörést szenvedett, lánya, Ibolya könnyebben sérült. Stohl hiába látogatta meg áldozatát vasárnap, az idős férfi kórházi ágyán fekve nem fogadta el bocsánatkérését. Határozottan kijelentették, hogy mindenképpen perre akarják vinni az ügyet.

Stohl a baleset után bezárkózott fóti otthonába. „Ne haragudj, nem mondhatok semmit. Hibás vagyok, és megérdemlem, hogy ezek után széttépjenek az újságok, illetve hogy az emberek azt gondolják rólam: borzalmas alak vagyok.” - mondta el Stohl. A Nemzeti Színház nem fordul el tőle, színházbeli kollégái is szolidárisak: komolynak és nehéznek tartják a fennálló helyzetet. A színész-műsorvezető lemondott az RTL Klubon induló, X-Faktor című tehetségkutató műsor vezetéséről, a Duna Televízió pedig kirakta a Tűzvonalban című sorozatból. „A figura marad, szereplőcsere lesz” - mondta el Herczeg Dóra, a Duna Televízió sajtófőnöke. A színész autójában borosüvegek és potencianövelő gyógyszer lapult, a sebességmérő óra pedig 95 km/órás sebességnél akadt ki a baleset pillanatában. A színhelyen a Blikk fotóriportere Stohl összetört kocsijának hátsó ülésén vadászatnál használt eszközöket is látott, melyek közt egy olyan távcsövet is talált, amelynek forgalmazása, birtoklása és használata bűncselekménynek számít.

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés