Elesett az M7-es autópálya: 14 kilométeres a torlódás

2024. július 07. 18:20

A Budapest felé vezető oldalon már több kilométeren keresztül áll a kocsisor.

2024. július 07. 18:20
null

Nyitókép: Útinform Facebook-oldala

A 90-es jelű balatonvilágosi csomóponttól telítettek a sávok, ezért javasolják a Balaton északi partjáról a 8-as főút – Székesfehérvár – M7-es autópálya útvonalat, a déli partról útnak indulók pedig, ha tehetik, az M6-os autópálya felé kerüljenek – írta vasárnap délután az Útinform a honlapján.

Hozzátették: korábban a 72-es kilométernél, a Budapest felé vezető irányban baleset történt. Habár forgalomkorlátozás már nincs,

A rendkívül erős forgalom miatt a torlódás meghaladta a 14 kilométert.  

Ezenkívül arról is beszámoltak az Útinform oldalán, hogy több másik úton is lassul a forgalom:

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a hárosi Duna-hídon aszfaltozás miatt a két belső sávot lezárták. A 17-es kilométernél szintén araszolnak a járművek, 1-2 kilométeres távolságon. 

A 24-es főúton, Mátraháza térségében egy motoros árokba hajtott. A 17-es km-nél irányonként váltakozva halad a forgalom.

A 81-es főúton, Kisbér és Bakonysárkány között két személyautó ütközött össze. A 41-es km-nél a főutat teljes szélességében lezárták. A forgalmat Kisbér és Mór között a Pusztavám–Bokod–Császár útvonalon terelik.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint Kőszárhegy térségében is történt egy baleset, ott három gépkocsi ütközött össze.

***
 

 

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doncamilla
2024. július 07. 22:17
még így is sokan maradtak itt..... gondolom a szegényebb réteg, akinek nincs pénze benzinre így a szallast fizeti inkább
tetx
2024. július 07. 21:25
Kora délután még egész jó volt.
Namond
2024. július 07. 20:34
Meg kellene bízni Mészár Lölőt az M7-es és a Körgyűrű megduplázásával. Persze Budapest körül egy vasúti körgyűrű sem ártana és É-Ny-on egy új nemzetközi repülőtér.
szilvarozsa
2024. július 07. 20:14
Biztos drága a lángos a Balatonnál, a sok éhező magyar meg rohan haza vacsorázni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!