Ujjat húzott Lázárral a Coca-Cola, nem kellett volna: itt a miniszter válasza

2024. július 17. 20:34

„A Coca-Cola és a haverjaik, a Lidl, a Spar és az Aldi pofátlansága nem ismer határokat” – írta Lázár János.

2024. július 17. 20:34
Coca-Cola

Nyitókép: SOEREN STACHE / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Fanta naranccsal kapcsolatban kiderült: dupla annyi narancstartalom van az olaszországiban, mint az itthoni üzletekben kapható termékben. Szerdán délután az Index megkeresésére reagált a Coca-Cola, azt írták, hogy a receptúrát a „helyi és európai szabályozásoknak megfelelően receptúráikat a helyi fogyasztói preferenciákhoz igazítják.” 

Lázár János a Coca-Cola válasza kapcsán úgy fogalmazott, hogy „ez kiszolgáltatottá teszi a magyar embereket. Az élelmiszeripari szemét dömpingje – ami nem kereskedelmi, hanem közegészségügyi kérdés – csak erős kontroll mellett tartható kordában. Nem fognak koccintani a multik! Ez viszont nem hanta!” – írta

A Fanta-botránnyal kapcsolatban a politikus hozzáfűzte, hogy a Coca-Cola és a haverjaik, a Lidl, a Spar és az Aldi pofátlansága nem ismer határokat.”

Folyamatosan hazudnak minőségről, igényekről, a magyarok ízléséről. Nem azt adják nekünk, ami jó, hanem amin a legtöbbet kereshetik, és aminek a hasznát kivihetik az országból”

– hangsúlyozta, majd hozzátette, hogy „a jobb nem jut el hozzánk. Csak az olcsó szemetet tolják belénk!”

 

 

 

 

Összesen 250 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. augusztus 02. 09:15
„A Coca-Cola és a haverjaik, a Lidl, a Spar és az Aldi pofátlansága nem ismer határokat” – írta Lázár János. És? Történik valami? Semmit sem mertek tenni a zsidó nagytőke ellen, mert ha megvonja a támogatást tőletek, oda a kétharmad és a hatalmi pozíció is. Te is addig vagy magyar, amíg a száddal kell bizonygatni igazad, ha tenni kellene valamit a helyzet rendezésére rögtön elhallgatsz és azt teszed, amit ezek mondanak.
orokkuruc-2
2024. július 20. 15:11 Szerkesztve
nem túl sok a nemgój a kormányban/közelében? Viktor, mégis igaza volt Pereznek? Simon Peresz 2007 október 10. "Izraelnek példa nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot." ps://www.google.com/search?q=simon+perez+besz%C3%A9da&oq=simon+perez+besz%C3%A9da&gs_lcrp= EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIJCAEQIRgKGKAB0gEJMTA2NDZqMGo3qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie= UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:01925020,vid:PzG3TwPqXms,st:0
Király Kávéház
2024. július 19. 15:02
Az hogy más országokban más-más egy termék minősége ezt mindenki tudta eddig is..vagy leglaábbis sejtette. A kérdés csak az hogy Lázár mikor fog beleszállni , a : - Kávé forgalmazókba ? - mosópor gyártókba ? - Öblítőszer gyártókba ? - Csokoldé gyártókba ? - stb.. mondjuk a fogyasztóvédelmi hivatalnak lenne szerintem az asztala hogy ezeket felderítse...
benedek77
2024. július 18. 23:20
Az osztrák sarki fűszerest megvette már a mi kis vidéki zsidófiúnk?🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!