Magyar Péter diszkóbotránya: mit csinált a szórakozóhelyen az újságírókat ujjtöréssel fenyegető Radnai Márk?

2024. július 25. 11:05

A Tisza Párt friss alelnöke arról hírhedt, hogy több újságíróval szemben is minősíthetetlen hangnemet engedett meg magának egy botrányosan gyenge rendezése után.

2024. július 25. 11:05
null

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

Továbbra sem adott részletes beszámolót Magyar Péter arról, miért viselkedett botrányosan egy belvárosi szórakozóhelyen még júniusban. Mint ismert: a jó néhány italt elfogyasztása után egyre inkább kötekedő, nőknek „beszólogató” és felajánlkozó politikust biztonsági őrök terelték ki a belvárosi Ötkertbőlemlékeztet az Origo.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Péter ugyanezen az estén ráadásul egy mobiltelefont is elvett a gazdájától, amit aztán a Dunába hajított. A sértett többször kérte, követelte vissza a telefonját. Miután a biztonsági őrök kivezették Magyart a diszkóból, két diák is távozott, és az utcán látták, amint a politikus – néhány fiatal társaságában – elindult a rakpart felé, nyomában a férfival, akinek elvette a telefonját.

Azóta kiderült: a baloldali politikussal volt Radnai Márk is, aki mára a párt alelnöke lett. Radnai arról hírhedt, hogy több újságíróval szemben is minősíthetetlen hangnemet engedett meg magának egy botrányosan gyenge rendezése után, 

azzal fenyegetve meg őket, hogy eltöri a kezüket és az ujjaikat.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint az Origo írja: a szemtanúk arról is beszámoltak, hogy Radnai Márk 

többször mondta a sértett férfinak, adjon egy elérhetőséget, és kártalanítani fogják”.

 Egyelőre azt nem lehet tudni, hogy ez megtörtént-e – teszi hozzá a portál.

Mint arról is írtunk már a Mandineren: Magyar Péter új alelnöke a színházi világból érkezett a politikába, és az országos média amiatt kapta fel nevét, mert megfenyegetett egy színikritikust.

„Szia Tamás! Valaki egyszer azt mondta rád, hogy kártékony csótány. Szerinted miért? Ha még egyszer meglátlak bármelyik előadásom közelében, egyesével töröm el minden ujjad. Bezony. Szép nyarat! Menj jó messzire!” – fogalmazott Radnai, akinek nem tetszett Koltai Tamás kritikája.  

A történtek után Radnait kirúgták az Átriumból.

Radnai Márk rendező olyan stílusú üzenetet küldött Koltai Tamás kritikusnak, amely minden színházetikai és alapvető emberi normát megsért. A szólásszabadsághoz való jog színházunk egyik legfőbb alapelve. Ebbe természetesen éppúgy beletartozik egy kritikus vagy néző negatív véleménynyilvánítása, mint az erre adott dühös alkotói reakció, de a fizikai fenyegetőzés minden formája számunkra elfogadhatatlan” – írta közleményében akkor a színház. 

Forrás: Magyar Péter Facebook-oldala

Ez is érdekes lehet:

Radnai Márk édesapja: Radnai László

Radnainak nincsenek rossz politikai kontaktjai, amit elsősorban édesapjának köszönhet. Radnai László globalista háttérember már a rendszerváltás előtt megkezdte kapcsolatainak a kiépítését. Némileg meglepő módon, már 1983-tól nagy amerikai multinacionális cégek magas beosztású alkalmazottjaként dolgozott. Legalább ennyire érdekes, hogy a kommunista titkosszolgálat fedőszervének tartott Chemolimpexnél kezdett, hogy aztán a Dow Chemicalnál kössön ki. Ahogy a Magyar Jelen megjegyzi, amerikai kapcsolatai innen erednek, az elmúlt években vezető pozíciókban dolgozott a GALLUP Intertanional-nál, a Du Pont-nál, a Leo Burnettnél,  a Havas Wordwilde-nál  és a Meanwihile Consultingnál. Több éven át ügyfelei közé tartozott a nemzetközi Bertelsmann RTL Groupja is. Később az üzleti szférából átevezett a politikába, 1997-től éveken át az SZDSZ médiatanácsadójaként dolgozott. Majd kisebb szünet után a Jobbik holdudvarában bukkant fel, élvezve Vona Gábor akkori pártelnök bizalmát. Idősebb Radnainak kulcsszerepe volt a Jobbik baloldalra tolásában. Sajtóértesülések szerint idősebb Radnai idén február végétől Magyar Péter „vezérkari főnöke”, és akárcsak a Jobbik esetében, ezúttal is a háttérből irányítja az eseményeket. 

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pumuklik
2024. július 25. 16:16
Két szar zsidrák!
atti64
2024. július 25. 14:06
A KÉPEN PATKÁNYOKAT LÁTOK NEM EMBEREKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZagerEvans2525
2024. július 25. 13:30
Lelki füleimmel hallom, ahogyan ropog e 2 krampusz félelmetes muszklija. Akár velőscsont is összetörhető ilyen i(s)zomzattal, nem csak ujjak.
google-2
2024. július 25. 12:45
Majomparádé abuzálókkal. Szeresse őket az, akinek gusztusa van ilyen haszontalan, léha ficsúrokhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!