Ami sok, az sok, elég a kisstílű hazudozásból!

2024. szeptember 16. 22:14

Magyar Péter becsmérli a Magyar Honvédség képességeit, ezáltal azokat a katonákat, akik a gáton állják a sarat.

2024. szeptember 16. 22:14
null
Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Facebook

Nyitókép: Szalay-Bobrovniczky Kristóf Facebook-oldala

„Ami sok, az sok, elég a kisstílű hazudozásból! Magyar Péter becsmérli a Magyar Honvédség képességeit, ezáltal azokat a katonákat, akik a gáton állják a sarat. Szégyenletes, hogy amikor egy egész ország összekapaszkodik és helytáll a gátakon, az ellenzék Facebook-vitéze a Magyar Honvédség ellen hergel. 

Több száz katona, számtalan eszközzel, az ország több településén dolgozik azért, hogy elkerüljük a bajt, és minden magyar biztonságban hajthassa álomra a fejét. Ma ezrek mozgósítását készítettük elő, hogy mindenhol ott lehessünk, ahol szükség lesz ránk. Az árhullám ideje alatt az országot járjuk, támogatjuk az árvízvédelmi munkát, mert a magyar emberek védelménél nincs fontosabb. Politizálni nem a gátakon kell, arra ott a Parlament.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. szeptember 18. 00:16
Osztap_Bender 08:21 "ezáltal azokat a katonákat, akik a gáton állják a sarat." - höhöhö ... nem lehet közülük mindenki krupié! A katonai szolgálatot is el kell látni folyamatosan! Csak a maradék mehet a gátra ....
alexandrosz-2
2024. szeptember 17. 21:17
A "honvédség" megsemmisült réges régen. Amit ma annak csúfolnak, az semmire nem jó pénztemető.
ptrfarkas43
2024. szeptember 17. 17:59
Nem kell ebből ügyet csinálni, ha becsukja a szemét, akkor senki nem látja őt és fordítva, ha nem lát katonát, akkor nincsenek a duna parton katonák.
Dunhill67
2024. szeptember 17. 17:39
'hejvargáné irigykedik azokra,akik hasznos munkát végeznek....mivel életében nem volt katona (nyilván nem mertek fegyvert adni a kezébe már kölökkorában sem a vurstliban...nehogy saját magát lője le az idióta) így bele kell állni a nála SOKKAL TÖBBET ÉRŐ EMBEREKBE....uncsi,lapozzunk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!