Már a Dunába dobott telefon kapcsán is nyomoz a rendőrség Magyar Péter ügyében

2024. június 24. 17:51

Garázdaság és rongálás gyanúja is felmerült.

2024. június 24. 17:51

Nyitókép: Magyar Péter híveivel az önkormányzati választás estéjén. (Fotó:FERENC ISZA / AFP)

 

Nemcsak a szórakozóhelyen történtek ügyében, de a Dunába dobott telefon miatt is nyomozást indított a rendőrség – írta az Index a BRFK válasza alapján. 

Ahogy arról lapunk is beszámolt, péntek hajnali botrányos viselkedése után, egy szemtanú beszámolója alapján Magyar Péter a rakpartról a Dunába hajított egy telefont, vélhetően azt, amit előzőleg egy vendégtől erőszakkal vett el a szórakozóhelyen, ahol bulizott.

Az eddigi információk szerint a Tisza Párt alelnöke azért vette el a férfitől a telefonját, mert állítólag rögzíteni akarta Magyar botrányos viselkedését. 

Ezt is ajánljuk a témában

A BRFK azt írta az Indexnek, hogy a hozzájuk 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. 

A sértetti feljelentés alapján a rongálás egy, a Dunában megtalált mobiltelefonra terjed ki. 

Az üggyel kapcsolatban mi is kerestük Magyar Pétert, ám a kérdéseinkre – igaz-e, hogy eltulajdonította valakinek a telefonját, illetve azt később a Dunába dobta – ez idáig nem érkezett válasz.

Összesen 239 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. június 25. 06:03
Göbbelszantal csapágyas, hisztérikus, lejáratási kampányát meddig fizetjük még? Ha ennyi pénzt szántak volna az egészségügyi helyzet bemutatására, feltárására, talán még a változás is elindul. (Aztán ha én hajítom bele a Dunába valamelyik faszkalap telefonját, azt is búvárokkal kerestette volna a médiadiktátor elvtárs apparátusa és a rendőrség, amelyik még a hűtött járőrautóból kiszállni is lusta ilyen melegben. Ennek az akicónak vajon ki fizette a számláját? Talán ezt is az adófizetők?)
kobi40
2024. június 24. 23:17
Megtalálták a búvárok.
blackorion93
2024. június 24. 23:07 Szerkesztve
Amikor a haverom kezéből egy kancigány kicsavarta a telefont a Boráros téren, és a Petőfi híd túloldalán álló rendőrautóhoz rohant, a benne ülő rendőrtől azt a választ kapta, hogy: "Ilyen helyen, miért vesszed elő a telefont öcskös?! ":D "Ha probléma van, tessék befáradni egy őrsre és jelentést tenni" Mindezt úgy, hogy az elkövető még valószínűleg a közelben volt, ugyanis talán 5 perc nem telhetett el. Nem vagyok MP fan, de azért picit ez visszás. Emberemlékezet óta két eset volt, amikor egy rendőr egy telefonért felemelte a picsáját, egyszer amikor ellopták Orbán Ráhel telóját egy esküvőn, és most ez. Ami nem mentesíti ezt az ügyet, járjanak utána, bizonyítsák be, mindenki kapja meg a méltó büntetését. De addig az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még MP-t is.
erdeymarton89
2024. június 24. 22:58
obátagadók társasága miért a Duna ekölött vóna vinyi a "Tiszába" dobni ...Duna ?? Ennyire futotta DIKMÁ :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!