A miniszterhelyettes kikérte magának: A védekezésben közreműködőket politikusok ne sértegessék!

2024. szeptember 16. 22:46

„Legyőzzük az árhullámot, Magyarország megcsinálja!” – írta Rétvári Bence.

2024. szeptember 16. 22:46

Fotó: Rétvári Bence Facebook-oldala

Ahogy arról folyamatosan beszámolunk, megmozdult az ország, hogy együtt győzze le a történelminek ígérkező árvizet. Orbán Viktor is saját kezűleg ellenőrzi az árvíz elleni védekezés szervezését, de rajta kívül többek között a kormányszóvivő is a gátakon dolgozik, és egyre több kormánytag, illetve fideszes politikus jelentkezik be a Duna partjáról és a gátakról.

Ezt is ajánljuk a témában

Rétvári Bence miniszterhelyettes, aki egyben Vác és környékének képviselője már Szobon is szolgálatba állt, a közösségi oldalára feltöltött legújabb videójában pedig 

„Mindenki kiveszi a részét az árvíz elleni védekezésből. Ott dolgozunk a legnagyobb erővel, ahol erre a legnagyobb szükség van.

A védekezésben közreműködőket politikusok ne sértegessék!

Legyőzzük az árhullámot, Magyarország megcsinálja!” – írta Rétvári Bence.

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csakegyittlako
2024. szeptember 17. 09:37
Egyet nem értek csak. Egy rohadt árhullám se tud levonulni, hogy ne lenne benne politika? Miért kell bejelentkezni? Hogy megmutassuk hogy ott vagyunk? Hát látják nem? És hát nem ez az ember kötelessége? A politikus épp olyan büdöset sz@rik mint más. Persze hogy legyen ott, de csendben, méltósággal, nem hivalkodva.
Osztap_Bender
2024. szeptember 17. 07:01
A miniszterhelyettes kikérte magának: A védekezésben közreműködőket politikusok ne sértegessék! Mármint a fideszes maffia politikusait, ugye? A többit persze lehet gyalázni.
Osztap_Bender
2024. szeptember 17. 06:13 Szerkesztve
Orbán Viktor is saját kezűleg ellenőrzi az árvíz elleni védekezés szervezését Vajon hogyan csinálja ezt a miniszterelnök "saját kezűleg"? Bedugja a lábát vagy a mutató úját a vízbe, esetleg megmarkolássza a munkásokat, szervezőket? Talán a "személyesen ellenőrzi" lenne a helyes kifejezés.
files32
2024. szeptember 17. 05:46
Rétvári, szobkörül orbánt. Keresi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!