Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Vásárhelyi Mária: Az „ellenzéki szavazók” elárulták Cseh Katalint és Donáth Annát

2024. június 25. 19:30

A szociológus szerint a momentumos „lányok” eddig eredményesen küzdöttek.

2024. június 25. 19:30
Cseh Katalin és Donáth Anna a Momentum 2019-es EP-eredményváróján

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

„Én úgy látom, hogy az »ellenzéki szavazó« még a pártoknál is rosszabbul szerepelt az elmúlt években” – írta Facebook-oldalán Vásárhelyi Mária. „Szembe kellene nézni azzal, hogy a magyar »ellenzéki szavazók« közössége képtelen volt egyetlen igazán komoly, kitartó tiltakozó akciót összehozni az elmúlt évtizedben, szemben például akár a lengyel, akár a román, a cseh vagy a szlovák ellenzéki szavazókkal, amelyek következetesen, elszántan és eredményesen tiltakoztak az autoriter hatalmakkal szemben” – fogalmazott a szociológus.

És a magyar »ellenzéki szavazó« nagyjából mindent és mindenkit cserben hagyott, elárult, legutóbb pl. azokat a Momentumos »lányokat«, Cseh Katalint és Donáth Annát, akik öt éven keresztül keményen és eredményesen küzdöttek”

– írta Vásárhelyi, majd később arra is kitért, hogy mit tettek a szavazók. „És az »ellenzéki szavazó« állítólag hányingert kap a gyűlölet-politikától, miközben közülük 1.300.000 szavaznak egy olyan politikusra, aki egyfolytában gyűlöletet szít az ellenzéki pártok és politikusok, az őt kritizáló újságírók ellen, mindenkit ellenségnek tekint, aki nem követi az általa összeterelt nyájat” – vonta le a következtetését a szociológus.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2024. június 29. 00:25
Hát igen,a két eredményes.Az idegbeteg és a szarkeverő "kiválasztott".
but-head
2024. június 26. 14:49
Így van, Mariska !!! Lekell végre váltani aszt a rohatt népet !!!
Skulo
2024. június 26. 14:24
Kedves Mária! A szavazó szavaz, a megválasztott él vele. Na most az Ön álltál megnevezett két nőnemü egyed visszaélt a bizalommal, elárulta a szavazóit, a hazáját. Ezért a szavazói, kultúráltan, élve a demokratikus jogukkal másra szavaztak. Anélkül, hogy minősítették volna az őket elárulókat. Mi a baj?
Gonella
2024. június 26. 14:22
brühühü
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!