Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Jobbos kilátások, balos padlófogás

2024. június 28. 00:40

2024. június 28. 00:40
Kacsoh Dániel
Kacsoh Dániel

Miközben Magyar Péter Brüsszelben széles, polgárinak szánt mosollyal az arcán pózolt vadiúj európai parlamenti mandátumával, itthon a BRFK közölte, garázdaság, rongálás, illetve a listavezető által elszedett telefon Dunába hajítása miatt is nyomoz. Lépésről lépésre.

A Tisza Párt arca pestiesen szólva nagyot ment: fiatal lányokkal enyelgett, balhézott, agresszívan viselkedett, majd miután kirakták a biztonságiak a szórakozóhelyről, még egy villamosmegállóban dühöngött. Aztán némi szundi, bocsánatkérés a rajongóktól, s hoppá, Magyar Péter már megint Manfred Weber kedvenc européer politikusa lett, fehér ingben, szűk naciban.

Lehet, hogy a Puzsér Róberteket, Nagy Ervineket ez sem érdekli majd, ahogy azt is benyelték tőle, hogy ígérete ellenére beül az EP-be, mondván, onnan is lehet pártot építeni. Az sem zavarta őket, hogy piramis­játékos csalás miatt elítélt aktivistával dolgozik, titokban rögzítette felesége szavait, vagy épp újságírókat aláz meg vállalhatatlan módon. Nem számít semmi: akiben szemernyi esélyt lát az O1G-tábor, annak bármit elnéz. És akármit benéz.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?
Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-101
2024. június 28. 12:57
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­­­é­­k­­e­­l­­d­ ­­a­ ­­­s­­­z­­­e­x­­i­ ­­p­­u­n­c­i­­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Lajoss
2024. június 28. 10:45
Dani,hiába,az MP a gazdád sírásója…🤷‍♂️
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!