Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Szürreális: tetoválás készült Magyar Péterről, nem sikerült túl jó

2024. június 29. 14:22

Karácsony Gergely után Magyar Péter is megihlette az ellenzéki szavazók fantáziáját.

2024. június 29. 14:22
null

Nyitókép:TIkTok

Újabb ellenzéki politikus arcképe lett felvarrva, Karácsony Gergely után Magyar Péterről is készült tetoválás. A TikTok videóban szereplő tetováló művész éppen az ATV Startot nézte – amelyben Krug Emília felvetette, hogy Magyar Péterről is lehet tetoválás Karácsony Gergely után – és utána már láthatjuk is, hogy valaki felvarrta a tetoválást. 

A mostani alkotást ugyanaz művész csinálta, mint amelyik korábban a főpolgármester arcképét varrta fel vendégének, az a különbség, hogy míg az lábra került, Magyar Pétert karra tetoválták. 

Ezt is ajánljuk a témában

A videót a szürreális tetoválásról itt tudja megnézni:

@v_kris_chrs MI AZ HOGY LEHET? 😅 #magyarorszag #magyarpéter #tiszapart #fy #fyp #tisza #streetarttattoo @Street Art Tattoo @magyarpeterofficial @Tiszapárt🇭🇺 @tiszapart_ ♬ Tavaszi Szél - Zeneker Team

 

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-101
2024. június 30. 07:26
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­é­­­k­­­e­l­­­d­­ ­­a­­ ­s­­­z­­­e­­x­i­ ­­­p­­u­n­c­­i­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
sexykitty-101
2024. június 30. 07:23
🍓 ️ ­­É­­r­t­­é­­k­­e­­l­­d­ ­­a­­­ ­s­­z­­­e­x­­i­­ ­­p­­u­­n­­c­i­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
2024. június 30. 07:21 Szerkesztve
Hol vannak a személyhez fűződő jogok. Képfelvétel az nem, Képmásolás meg igen? Ezen e tétován tetováló raszta baszta agyatlan cigányon annyi az ismertető jegy, hogy még körözés nélkül is le lehetne csukni. Jó lenne elfogató parancsot röhögés nélköl kiadni ellene. (háha akkor ő is bemenekül Győzike mellé a Fideszbe)
kissb56
2024. június 29. 21:09
A nagy kérdés az, hogy a tetoválás a befosás vagy behugyozás előtt, vagy utána készült. Különben mindegy is, a tulajdonosa egy magyarhoz hasonló igénytelen prosztó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!