Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Letartóztatták Ilaria Salis bűntársát

2024. június 30. 20:18

A bíróság harminc napos előzetes letartóztatást rendelt el, de 30 millió forint óvadék fejében bűnügyi felügyeletbe kerülhet.

2024. június 30. 20:18
Demonstration In Favor Of The Release Of Ilaria Salis

Nyitókép: Andrea Calandra/NurPhoto via Getty Images

Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 23 éves német férfit, akit Magyarországra szállítottak a tavaly februári budapesti embervadászatban való részvétel miatt – írta meg a Magyar Nemzet. A férfit életveszélyt okozó testi sértés és súlyos testi sértés kísérlete miatt hallgatták ki, de megtagadta a vallomástételt.

A német állampolgárt Berlinben fogták el tavaly decemberben, európai és nemzetközi elfogatóparancs alapján. Az osztrák–magyar határon vették át a magyar hatóságok, majd Budapestre szállították. 

A bíróság harminc napos előzetes letartóztatást rendelt el, de 30 millió forint óvadék fejében bűnügyi felügyeletbe kerülhet.

A tavalyi antifasiszta támadások során három elkövetőt azonnal elfogtak, 14 ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki, közülük hármat eddig külföldön fogtak el. A most kiadott férfi letartóztatása újabb lépés a nyomozásban, amely továbbra is zajlik.

 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-104
2024. július 02. 17:02
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­é­­k­­e­l­­­d­­ ­­a­­­ ­­­s­­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­p­­u­­n­­c­­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­𝐍
kir2vik
2024. július 01. 08:55
Nem kell félni a szökéstől? Érdekes.
EX_Terminator
2024. július 01. 03:03
INKÁBB KITÉPEM A SZÍVEM MINTHOGY IRÁNTATOK VALAHA IS EGGYÜTTÉRZÉST MUTATJAK. INKÁBB KIVÁJOM A SAJÁT SZEMEIMET MINTHOGY AZT A FÖRTLEMET NÉZEGESSEM AMIT NAP MINT NAP A POFÁMBA TOLTOK. INKÁBB HÁTAT FORDÍTOK EMBERNEK ISTENNEK A TELJES VILÁGNAK ÉS A TÁRSADALOMNAK MINTHOGY TIETEKE EGYETLEN MÁSODPERCE IS ELVISLEJEM. INKÁBB KILOCCSANTOM A SAJÁT AGYAM, MINTHOGY BELEVERHESSÉTEK AZ ŐRÜLETETEKET. ÉS INKÁBB A HALÁL MINT A TI SZABADSÁGOTOK.
kiss.istvan770
2024. június 30. 23:56 Szerkesztve
A kommunisták eddig több, mint 100 millió embert mészároltak le, többet mint a Hitleri Németország. Ha az emberiség normális lenne, akkor keményebben büntetné őket, mint az egykori német vezetőket. Minden képviselőjüknek életfogytiglan börtönben a helye!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!