Románia
ÉLŐ
Hollandia

Soros embere tombol az „illiberális, Putyin-párti, muszlimellenes, EU-ellenes pártok” előretörése miatt

2024. június 30. 22:52

Gerald Knaus szerint csak olyan politikákkal lehet megakadályozni ezt, amelyek valóban meggyőzik a többséget és működnek.

2024. június 30. 22:52
null

Nyitókép: Dominik Butzmann / Photothek / dpa Picture-Alliance via AFP

Gerald Knaus osztrák szociológus elemezte a legutóbbi Európai Parlamenti választások eredményét, majd feltette azt a kérdést, hogy „hogyan lehet megakadályozni, hogy az illiberális, Putyin-párti, muszlimellenes, EU-ellenes pártok tönkretegyék azokat az intézményeket, amelyeken Európa békéje és jóléte múlik?” 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Gerald Knaus több szálon is Soros Györgyhöz kötődik. A lobbista eddig is számtalan alkalommal állt a Magyarország elleni kommunikációs hadjáratok élére. 

Meloni megnyerte az országos és az EP-választásokat. Le Pen megnyerte az EP-választásokat és megnyeri az országos választásokat. Wilders megnyerte a legutóbbi országos választásokat. Az FPÖ megnyerte az EP-választásokat, valószínűleg 2024-ben megnyeri az országos választásokat.

Orbán 45%-kal nyerte az EP-választásokat. A 2009-es, 2010-es, 2014-es, 2014-es, 2018-as, 2019-es, 2022-es, 2024-es választásokon már ő lett az első.

Az AfD öt keletnémet tartományban lett első az EP-választásokon”– sorolta fel az elmúlt választások jobboldali győzelmeit. Knaus szerint Trump is nagy valószínűséggel megnyeri az amerikai elnök választást egy „nyíltan antidemokratikus programmal”. Majd annak az aggodalmának adott hangot, hogy a centrum eltűnőben van. Véleménye szerint csak olyan politikákkal lehet megakadályozni azt, hogy „az illiberális, Putyin-párti, muszlimellenes, EU-ellenes pártok tönkretegyék azokat az intézményeket”, amelyek valóban meggyőzik a többséget és működnek.

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-104
2024. július 02. 17:02
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­­é­k­­e­l­­­d­ ­­­a­­ ­s­z­­e­­x­­­i­­­ ­­­p­u­­n­­­c­­i­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Intruder
2024. július 01. 11:07
Azt elfelejti hozzátenni ez a geci, hogy Európát, azt a régit, amit még a normális franciák és németek megálmodtak, ők teszik tönkre a woke-kal, muzulmán férgekkel meg liberálnáci ideológiával.
Intruder
2024. július 01. 10:58
Nna, ezt a gazembert kellene agyonverni, mint egy veszett toportyánt.
EX_Terminator
2024. július 01. 10:08
Tombolj csak te féreg! DE ARRÓL NE IS ÁLMODJATOK HOGY AZ ŐRÜLETETEKET VALAHA IS LENYELJÜK VAGY CSAK MEGTŰRJÜK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!