Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Oda a bizalom: influenszertüntetőtől érkezett az újabb pofon Magyar Péternek (VIDEÓ)

2024. június 25. 11:39

Pottyondy Edina összességében úgy értékelte a Magyar Péterről kijött videókat, híreket, hogy a Tisza politikusa „kormányzóképességet nem igazán demonstrált ezzel az éjszakával”.

2024. június 25. 11:39

Nyitókép forrása YouTube

 

Magyar Péter múlt péntek hajnali, botrányos viselkedése szóba került Pottyondy Edina, az influenszertüntetés egyik főszervezőjének legújabb videójában. A Tisza Párt alelnökének estéjéről több ízben írtunk már. Legutóbb azt, hogy nem csupán a belvárosi szórakozóhelyen történtek ügyében, de a Dunába dobott telefon miatt is nyomozást indított a rendőrség.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Egy szemtanú beszámolója alapján

a politikus a rakpartról Dunába hajított egy mobilkészüléket, vélhetően azt, amit előzőleg egy vendégtől vehetett el, még a buli helyszínén.

Az időközben az európai parlamenti mandátumát felvevő Magyar (emlékezetes, azt a világ legnagyobb kamuállásának titulálta, és híveinek is azt ígérte, nem megy ki Brüsszelbe – a szerk.) Facebook-posztban reagált a történtekre, provokációt emlegetve. A Mandiner egyébként kereste a politikust újdonsült mozgalmán keresztül, de eddig még nem reagált szerkesztőségünk leveleire.

Rajongói, hívei viszont nem hagyták annyiban a történteket. Volt olyan, aki kijelentette, nem fog „minden sz*rt elnézni” a politikusnak. Más szakembert, barátnőt javasolt az újdonsült brüsszeli EP-képviselőnek. „Több szerénységet, ha lehet”, „ilyen hibákat nem lehet elkövetni” – írta egyik-másik követője a Tisza Párt alelnökének.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Pottyondy Magyarnak: „Én is azt tanácsoltam volna, hogy Péter, mozdulj ki!”

Pottyondy összességében úgy értékelte a Magyarról kijött videókat, híreket, hogy a Tisza politikusa „kormányzóképességet nem igazán demonstrált ezzel az éjszakával”. A pronyóságszámláló azért kilendült a nulláról, az történt ugyanis a youtuber elmondása szerint, „hogy a 43 éves, háromgyermekes, keresztény-konzervatív édesapa, aki csak a családját akarta megvédeni, úgy döntött, hogy vadászik egy kicsit a pesti éjszakában”.

„Ami érthető, ki kell engedni néha a fáradt gőzt és ledér egyetemista csajok társaságában sokkal jobb megélni a sikert, mint egész éjszaka otthon kommentelni a róla szóló posztokat – jegyezte meg cinikusan a tartalomkészítő. – Én is azt tanácsoltam volna, hogy Péter, mozdulj ki!” 

Pottyondy Magyar posztjáról: „Jött a másnap és a jóöreg másnapos bűntudat”

Ezt követően kivesézte az újdonsült EP-képviselő másnapi Facebook-bejegyzését. „Jött a másnap és a jóöreg másnapos bűntudat, Péter előadott valami Facebook-ezoblablát a szeretet és a gyűlölet fontosságáról, felelősséget hárított azzal, hogy a szent rajongók javasolták neki, hogy menjen el pihenni, és ő csak teljesítette a választói akaratot, de hát ugye sokféleképpen nyaral a magyar.”

Pottyondy szerint valaki elmegy nyaralni, kikapcsolja mobiltelefonját, „valaki pedig tajt részegre issza magát és behajítja más telefonját a Dunába”.

„Aztán hadovált még valami csapdáról Magyar Péter – folytatta az influenszer –, azonban ne gondoljunk valami valódi politikai thrillerre.” Mert ha a politikus állítása alapján a szórakozóhelyen tartózkodó, állítólagos „fideszes provokátor leleplezi magát és előre bejelenti, hogy tönkre fogja tenni a főhőst, akkor talán már indokoltan várjuk el, hogy a jelen pillanatban legnagyobb ellenzéki párt vezetője – kinek a legkeresettebb politikai portékája épp az, hogy a rendszer mindent titkát, fortélyát belülről ismeri – ne üljön fel a provokációra” – értékelt Pottyondy Edina, majd félve tette fel a következő kérdés:

ha legközelebb az állítólagos provokátor nem árulja el szándékait, meddig fajulhatnak el az események?”

 

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-113
2024. július 03. 16:09
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­­k­­e­l­­d­­ ­a­­ ­s­­z­­e­x­i­­­ ­­­p­u­­n­c­­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Batman007
2024. június 26. 14:35
Kormányzó képesség helyett szarvihar.
Ez D-dúr és e-moll
2024. június 25. 16:31 Szerkesztve
Ilyen nincs és mégis van!-kategória. "Annyi mindenesetre bizonyos, hogy nem csupán a belvárosi szórakozóhelyen történtek ügyében, de a Dunába dobott telefon miatt is nyomozást indított a rendőrség. És a mobilkészüléket megtalálták a búvárok nem messze attól a helyszíntől (a Lánchíd közelében), ahol szemtanúk állítása szerint Magyar behajította az eszközt a vízbe. A történtekről először beszámoló Ripost úgy tudja, a készülék tárhelyén lévő felvételek bizonyítékul szolgálhatnak az eset tisztázásához." A rendőrség búvárokat küld a Duna fenekének átkutatására, hogy két részeg állítólagos tudakolásának részleteiről tisztázó információkhoz jusson egy Dunába dobott mobiltelefon felvételeiből!!! No, kinek mentek el otthonról?! Utólagos kiegészítés: Megvilágosodtam! És mi van, ha azért fontos az a telefon, mert abból fény derülne arra, hogy ki provokálta Magyar Pétert? Például az is, hogy ki küldte.
vapepe
2024. június 25. 16:22
Végre neki is lepottyont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!