Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc

Kivégzéssel fenyegetett meg egy újságírót Magyar Péter egyik támogatója, a lap feljelentést tett

2024. július 03. 12:50

A Media1 szerkesztősége rendőrségi feljelentést tett, miután többek között cölöpre verést ígértek a lap főszerkesztőjének.

2024. július 03. 12:50

Nyitókép: Magyar Péter azt üzente a szerkesztőségnek, hogy szánalmasak. Fotó: Attila Kisbenedek/AFP.

A szerkesztőség személyi biztonsága érdekében rendőrséghez fordult a Media1, miután több fenyegető üzenetet kaptak azok után, hogy Magyar Péter ügyével foglalkoztak. Mint ismert, a rendőrség garázdaság és rongálás gyanúja miatt folytat eljárást az Ötkert szórakozóhelyen történt botrány miatt. Magyart végül kivezették a biztonsági őrök, aki aztán az utcán folytatta a hőzöngést. A cikk megjelenése után több fenyegetés is érkezett a szerkesztőségbe, az egyik a következő szöveggel: 

Ezt is ajánljuk a témában

„Felvettelek a listámra kisgyerek, Fertő, Sopron nem felejt. Szalay Dani a kúrva anyáddal együtt lesztek leverve cölöpnek, 

ha már felgyújtottátok a vajdáddal közössen. A bugyid tele lesz rakva te fostos kislány”. A Media1 büntetőfeljelentést tett és mint a szerkesztőség vélelmezi, Magyar támogatóit az bátoríthatta fel a fenyegetésre, hogy a Tisza Párt alelnöke a lap Facebook-oldalán korábban egy cikküknél oda kommentálta: „Egészen szánalmasak vagytok”

Szalay Dánielnek, a Media1 főszerkesztőjének írták az ijesztő, fenyegető üzeneteket.
Fotó: Youtube/képernyőfotó

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:23
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­é­­k­e­­­l­­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­­e­x­i­­ ­p­­u­­n­­­c­i­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
dios1968
2024. július 03. 21:41
Nem kell ezzel szarolni. Elnárás aztán kaptár 5 év lesz ideje gondolkodni
remi
2024. július 03. 19:13
„Felvettelek a listámra kisgyerek, Fertő, Sopron nem felejt. Szalay Dani a kúrva anyáddal együtt lesztek leverve cölöpnek, ha már felgyújtottátok a vajdáddal közössen. A bugyid tele lesz rakva te fostos kislány” A szóhasználat, a magyartalanságok és az elemi helyessírrássi hubák láttán felmerült bennem, hogy megint a "C" válasz lesz a helyes.....
B_kanya
2024. július 03. 18:27
O1Gtolvaj 2024. július 03. 18:17 "Hat takonyMandi, ahanyszor kivegzessel fenyegetoznek a fideszmajmok" És ahányszor az ékezet nem ismerő hohol gcitolvajok hazudtak, lehetne egy ezresem....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!