Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

A gerontokrácia átka

2024. július 03. 22:59

Az amerikai elnökjelöltek első vitáján még inkább nyilvánvalóvá vált: Joe Biden már nincs olyan szellemi és fizikai állapotban, mint néhány éve. Bár sokan követelik a visszalépését, egyelőre ragaszkodik az induláshoz, mondván, ő az egyetlen ember, aki képes legyőzni Donald Trumpot

2024. július 03. 22:59
President Joe Biden and Donald Trump hold presidential debate on CNN
Hajdú Tímea
Hajdú Tímea

Nyitókép: AFP / Andrew Caballero

Amikor június 27-én este Donald Trump és Joe Biden lesétált a CNN vitaszínpadáról, az emberek Amerika-szerte döbbenten meredtek a készülékükre. Már a vita alatt is égtek a telefonvonalak: a demokrata tanácsadók kétségbeesetten hívogatták egymást, és a Biden-kampány tagjai is fogták a fejüket. Több fotó készült a Biden-­szavazókról, amint elképedt arccal nézik a vitát, és amerikaiak százezrei osztották meg aggodalmukat az elnök állapotával kapcsolatban.

Joe Bidenről tanácsadói és az amerikai média szereplői azt állították, hogy bár idős, az elméje élesebb, mint valaha. Ezzel szemben a vitán zavartnak és elveszettnek tűnt, többször láthatóan elvesztette a fonalat, elakadt saját mondataiban, és összevissza beszélt. A vita legtöbbször újrajátszott eseménye az volt, amikor a mexikói határról beszélt, de belezavarodott, aminek az eredménye egy érthetetlen mondatsaláta lett, ellenfele pedig így reagált rá: „Tényleg nem tudom, mit mondott az előbb, de szerintem ő sem tudja.”

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:24
🍓 ️ ­­É­­r­t­­é­k­­e­­­l­d­­ ­­­a­ ­s­­z­­e­x­­­i­­ ­p­­u­­n­­­c­­i­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
iimre
2024. július 04. 04:09
"stormy júl04. 02:58 szerintem hagyják trumpot nyerni és közben becsődöltetik az usát majd ráverik a republikánusokra meg a fehérekre. leszenk megint nigger lázadások, de mostmár olyanok, mint dél afrikában... californiában, newyorkban simán meg tudják tenni a 30% fehér arány miatt." Azt gondolnám, a zusa államcsődjét nagyon egyszerűen ki lehetne védeni: fel kell hagyni a zukik támogatásával. És mivel közismert, hogy ez a Trump terve, nem hinném, hogy ilyen magas labdát adnak neki a demokraták. Az esetleges nigga lázadások sikerével kapcsolatban sem lehetnek vérmes reményeik a demeknek, hiszen a Trump simán beveti a Nemzeti Gárdát ill. a hadsereget, ha szükség van rá.
stormy
2024. július 04. 02:58
szerintem hagyják trumpot nyerni és közben becsődöltetik az usát majd ráverik a republikánusokra meg a fehérekre. leszenk megint nigger lázadások, de mostmár olyanok, mint dél afrikában... californiában, newyorkban simán meg tudják tenni a 30% fehér arány miatt.
B_kanya
2024. július 03. 23:44
Hugyos józsi.... Nem szagoltattak vele elég kislányhajat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!