Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Már tartogatott némi izgalmakat a 2024-es választás

2024. június 09. 09:19

Rendkívüli eseményekről számolt be a Nemzeti Választási Iroda.

2024. június 09. 09:19

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Vasárnap reggel hat órakor megkezdődött a voksolás a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán.

A Nemzeti Választási Iroda már több rendkívüli szavazóköri eseményről is beszámolt azóta.

Pest vármegyében, Felsőpakonyban nem sokkal hét óra előtt egy választópolgár a szavazófülkében elesett, a fülke elborult. A választpolgár segítséggel felállt és távozott, 

a fülkét rövid időn belül helyreállították.

Sérelmezte, hogy nem ő az első szavazó, jegyzőkönyvbe vették

A Csongrád-Csanád vármegyei Szatymazon pedig egy állampolgár bejelentette, hogy ő érkezett először a szavazóhelyiséghez. A szavazóhelyiség nyitásakor a jegyzőkönyvvezető arról tájékoztatta, hogy a már szintén várakozó másik szavazó lesz az első szavazó. Az állampolgár ezt sérelmezte. Az esetről jegyzőkönyv is készült.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-100
2024. június 27. 08:20
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­­­k­­e­­­l­­­d­­­ ­­­a­­­ ­­s­­z­e­­x­­i­­ ­­p­­u­n­­c­i­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
Tommaso
2024. június 09. 15:04
"A MAGYAR JOBBOLDAL, amikor csak teheti, RÚTUL RÁTÖR SAJÁT NÉPÉRE, NEMZETÉRE" is 88 éve Hitlert is megpróbálták nem katonaiag megállitani Hagyták, hogy megszállja Ausztriát és Csehrszágot, de neki több és több kellett, Ahogy most Putyinnak is. 80 éve a normális, szabadságszerető, békepárti világ összefogott a náci agresszor ellen. Csak a csatlósok, köztük a JOBBOLDALI Horthy támogatta Hitlert. Jelenleg a normális, szuverenitáspárti, békeszerető világ összefog a ruszki agresszor ellen. Csak a JOBBOLDALI CSATLÓS ORBÁN támogatja a háborús Putyint. Tisztességes, értelmes, magyar ember NEM szavaz a nemzetrontó, ruszkicsicska FIDESZ-re!
Saksafar
2024. június 09. 13:51
tommaso egy hülye
Saksafar
2024. június 09. 13:50
tommaso egy hülye
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!