Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Elkészült minden idők legjobb Gyurcsány-interjúja – a DK-vezér gyakorlatilag mindenkibe beleszállt, aki él és mozog (VIDEÓ)

2024. június 26. 20:19

„Köszönjél kezit csókolommal!” – üzente Magyar Péternek. De itt még nem volt vége a táncnak. Nagyon nem.

2024. június 26. 20:19

Fotó:MTI/Hegedűs Róbert

Gyurcsány Ferenc volt a vendége az Index Konkrétan Rónai Egonnal című műsorának, amelyben a DK állapotáról, a választási vereségről és természetesen a Magyar Péter-jelenségről is szó volt

A DK vezére arra a felvetésre, miszerint többen is úgy látják, távoznia kellene posztjáról, úgy reagált:

őt egyáltalán nem érdekli, hogy mit mondanak mások, és szerinte butaságot csinálnának, ha a pártból bármelyikük is lemondana.

Gyurcsány egyébként is azzal vágott vissza, hogy akik kritizálták, azok mögött még párt sincs érdemben. 

Szerinte a haza legyen büszke rá, hogy ilyen párt létezik, mint a DK, attól függetlenül, hogy háromszáz vagy kétmillió ember támogatja. 

Gyurcsány példaként Jézus Krisztust említette, akit kezdetben csak 12 apostol követett.

A DK vezére a TISZA Párt választási sikeréről is beszélt, szerinte a Magyar Péter-jelenség háttere, hogy az ellenzéki választók jelentős része mást akar.

Orbán Viktor és Magyar Péter között valójában egyetlen különbség van, hogy a slim-fit ing jobban áll Magyar Péternek, mint Orbán Viktornak 

– fogalmazott Gyurcsány, aki szerint a TISZA ajánlata egy slim-fit Orbán–Fidesz-világ.

A DK elnöke ezzel együtt Magyar Pétert személyében és erkölcsileg is alkalmatlan tartja. Mint mondta, Magyar még egy minisztériumi osztályt sem vezetett, az ország 30 százaléka pedig rábízná a hazáját.

Ilyen alapon az anyám is csinálhatna filmeket, mert még ő sem csinált filmet, de már látott Várkonyi Zoltántól kiváló filmeket.

Hát ha az a legfontosabb, hogy az legyen miniszterelnök, aki még nem volt az életben, akkor van itt még k*rva sok miniszterelnök” – fogalmazott a műsorban.

Gyurcsány egy ponton indulatba jött, és Magyar Péternek üzenve kijelentette: nekem senki ne mondja többé, hogy ő a hibás. „Amíg te felvettél milliókat, én az ügyészség előtt voltam. Amikor én tüntettem a rabszolgatörvény ellen, te felvettél milliókat és aláírtál túlárazott szerződéseket.

Tudod mit, kolléga? Álljál sorba!” – üzente.

Hozzátette: „Aztán amikor kiderül, hogy feleannyit kockáztattál az életedből, feleannyit küzdöttél, mit mi, akkor majd szólhatsz! Addig viszont köszönjél kezit csókolommal!” 

Érdektelen, hogy harminc százalékod van, mert nagyon sok rohadt politikai tömörülésnek volt Európában a XX. században harminc százaléka 

folytatta Gyurcsány, aki arról is beszélt, hogy a 2010-es súlyos vereséget illetően van felelőssége, de a büntetését megkapta, letudta, és 15 év után még a gyilkost is kiengedik a börtönből.

Akkor engem hagyjanak békén!” – fakadt ki.

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 247 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
edusos
2024. június 27. 17:01
Nincs itt semmi látnivalló! Annyi történt, hogy Gyuribácsinál, vagy inkább most már a köcsög fiánál - estleg Washingtonban, Langleyben - valakinek leesett a tantusz, hogy a lejárt lemezeket nem hallgatja senki. Ezért felraktak egy újat.
fogas paduc
2024. június 27. 14:57 Szerkesztve
Igen, Fletó te az vagy, aminek látszol: - Öntelt ripacs - és egyben rongyember. DK - hazafiasság ------ ez egy oxymoron. Fletó! " ti nem vagytok korruptak" - szerintetek, akkor pl mi is történ Bp megtakarításával? Hídpénz? - ismerős? És sorolhatnám....
Csubszi
2024. június 27. 14:46
Háát, már csak egy deka DéKá maradt, ez nyilvánvaló!
balbako_
2024. június 27. 14:45
Ebből a két hülyéből gyakorló elmeorvosok szaktanulmányokat írhatnának komoly nemzetközi díjakat nyerhetnének velük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!