Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Pottyondy Gyurcsánynak: Ne nevezze magát baloldalinak! Ön egy agresszív, toxikus hazudozó!

2024. június 27. 10:35

A humorista nagyon csúnyán kiosztotta a DK elnökét.

2024. június 27. 10:35

Nyitókép:Mandiner-archív/Mátrai Dávid

„Kedves Ferenc! Egy csöppet sem lepődtem meg azon, hogy az újabb, a legújabb kudarc után sem lép hátra. Miért is tenné? Remekül elvan, élvezi, elfoglaltság az egész családnak. 

A pártja mindenben támogatja, hiszen ami az elmúlt húsz évben történt ezzel az országgal abban nincs felelőssége, ahogy abban sincs, hogy a baloldal Magyarországon egy romhalmaz.

 Joguk van így gondolni. És a DK szíve-joga, hogy mindörökké elnökké válassza, vagy fáraóvá, vagy akár félistenné. Hiszen ez egy roppant demokratikus szervezet”. – írja Pottyondy Edina a Facebookon.

Ezt is ajánljuk a témában

Majd hozzátette, hogy határozottan zavarja, hogy „Gyurcsány a legutóbbi indexes önmosdatásában az lmbtq-közösség jogait és képviseletét jelölte meg a kudarca egyik okának. Mivel a DK elnöke szerint a magyar társadalom alap kultúrája szerint a társas kapcsolatok a férfi-nő kapcsolatára épülnek, ami kultúrát szerinte védeni kell”. Pottoyndy szerint ez Fidesz dumája. 

Amellett, hogy ez kifejezetten durva, jobboldali-konzervatív álláspont, a leggyalázatosabb árulás és cserbenhagyás, amit egy baloldali politikus elkövethet”

Gratulálok, mert ezzel még engem is sikerült meglepnie. Várom, hogy a magyar társadalom állítólagos »konzervatív értékei« okán mikor ront neki a liberális szabadságjogoknak (jó, ezen már túl vagyunk a rendőratakkal), vagy mikor ront neki a szociális értékeknek.” – tette hozzá a humorista.

Majd hozzátette, hogy Magyar Péter után Gyurcsány is „azokban a sajtótermékekben azonosítja az ellenséget, amik az ellenzék és a közszolgálati sajtó munkáját végzik. Miközben a DK milliárdos állami támogatást vesz fel, és abból saját Megafont épít” – vélte Pottyondy.

Ha tényleg máig nem érti, hogy mi volt a baj a kormányzásával, aminek a végére szitokszó lett a liberalizmus és a baloldaliság, ami csődbe juttatta az országot, ami megalapozott Orbán uralmának, akkor lehet, hogy maga tényleg nem több, mint Orbán hasznos hülyéje” 

– fogalmazott.

Azonban Pottyondy belátása szerint Gyurcsány tudja, hogy mi volt a baj, csak arra számít, hogy előbb vagy utóbb elfelejtik az emberek. „Az pedig, hogy a gyurcsányozás és a zsidózás között párhuzamot von, olyan erkölcsi és intellektuális ürességről árulkodik, ami a beszámíthatóságát is kétségbe vonja”  – írta a humorista.

Majd Pottyondy kifejtette, hogy ha ezt a „dumát” a zsidózásos párhuzammal, a baloldali sajtóval szembeni rágalmakkal, az lmbtq-emberek és jogok megtagadásával bármely nyugati baloldali párt elnöke megengedné magának, még egy sikeres EP választás után is fel kellene állnia. 

„Nemhogy azután, hogy a pártja összeomlott, és a középpárti státuszból a küszöbért küzdő státuszba süllyedt” – tette hozzá

Nekem igazából csak egy kérésem van. Ne nevezze magát baloldalinak! Ön egy agresszív, toxikus hazudozó. Nem különb, mint a nemezise. Csak ő sokkal sikeresebb.”

 – fűzte hozzá a humorista.

 

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 501 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zetor00g
2024. június 29. 17:48
Nahát, nahát! Fleto az Istenkirálllyyy, és így beszélnek róla.....Csak lefelé, a fenék alá amberek!
2024. június 27. 21:20 Szerkesztve
Ki írta ezt a cikket, aki szerint Potyondi egy humorista? Az meg, hogy ez a savanyú nőszemély most gyurcsányt gyilkol annyi év seggnyalása után, na az mutatja meg csak igazán, hogy ezek a libsik szart se érnek.
Bi Tang Tomee
2024. június 27. 20:48 Szerkesztve
Ugye senki nem gondolja, hogy Pottyondy, vagy Lendvai magától kezdett el Gyurcsányozni. A háttérben ugyanazok a adtak Feriékre kilövési engedélyt, akik Poloskát az összes moslékos médiájukkal az egekbe lőtték
kobi40
2024. június 27. 20:35
eljolesz 2024. június 27. 16:35 PottyEde azért csak most jött rá, mert úgy általában a saját nárcisztikus, agresszív hazudozásaival foglalatoskodik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!