Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Gyurcsány: A 444 az ellenfelünk!

2024. június 29. 13:54

A DK elnöke páros lábbal beleaszállt a 444-be, majd a sajtóról elmélkedett a posztjában.

2024. június 29. 13:54

Nyitókép: Mandiner-archív/Mátrai Dávid

„A vérhányás és a sajtószabadság – avagy hogyan lett a 444.hu az ellenfelünk A szólásszabadság szent és sérthetetlen. Ebben nincs vita. A vita ott kezdődik, amikor több alkotmányos jog, követelmény összeütközik, ilyen például a szólás szabadsága és az emberi méltóság, vagy éppenséggel a nemzet biztonságának védelme” – írja szombati Facebook-posztjában a DK elnöke, majd úgy folytatta, hogy a „a sajtó szabadsága a szólásszabadság speciális változata, amelyben a szólás szabadságát biztosító különlegesen fontos intézményt is védjük, azaz a sajtót. Ez is világos” – folytatta  elmélkedését a DK elnöke.

„A véleménynyilvánítás elsődleges célja, hogy az újságíró tájékoztassa olvasóit, hallgatóit, nézőit a saját vagy a szerkesztőségének álláspontjáról. A véleményközlés célja tehát nem több, mint valamely álláspont megosztása. 

A véleménynyilvánítás lehetséges és legitim másodlagos célja a befolyásolás. A környezet, a befogadó véleményének, ítéletének megerősítése vagy megváltoztatása”

– fűzte hozzá a volt miniszterelnök.

Gyurcsány Ferenc bejelentette, úgy látja, hogy a 444 harcra lépett ellenük, szerinte a harc célja, hogy politikai károkat okozzon a DK-nak.

A lap politikai ellenfelünk”

– tette hozzá a DK elnöke, majd megjegyezte, „a vérhányást újságírásnak tekintő lapnak is helye van a magyar nyilvánosságban, hogy példája legyen az aljasságnak, az embertelenségnek, a magából kifordult, önmagától elájult, magamutogató mocsoknak”.

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-113
2024. július 03. 16:07
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­­é­­k­e­l­­d­ ­a­ ­s­­z­­­e­­­x­­­i­­­ ­­p­­u­n­­­c­­­i­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Palatin
2024. június 30. 12:32
"Nem kevesebb, hanem több Gyurcsány Ferencre van szükség".... mondá egy DK-s lator... Helyes, én is amellett vagyok, hogy minden WC. öblítöben, szennycsatorna lefolyóban, minden tyúkketrecben legyen ott egy Gyurcsány, hogy legyen mivel kitörölni és letörölni a szutykot...
Palatin
2024. június 30. 12:00
Juhász Gyula ezt írná ma Gyurcsányról "Milyen volt böszmesége..." címmel: "Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár."
Palatin
2024. június 30. 11:59
A DK és a 444 esete egy bizonyíték arra, hogy az aljasság, a gonoszság nem elég összetartó erö, mert minden gonosz a maga módján gonosz. A bankrablók is elöször a bankot rabolják ki, utána meg egymást. "Nem kevesebb, hanem több Gyurcsány Ferencre van szükség".... mondá egy DK-s lator... Helyes, én is amellett vagyok, hogy minden WC. öblítöben, szennycsatorna lefolyóban, minden tyúkketrecben, vagy a közelében legyen ott egy Gyurcsány, hogy legyen mivel kitörölni és letörölni a szutykot...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!