Portugália
ÉLŐ
Szlovénia

Bayer Zsolt teljesen kiakadt: szerinte ezért „ócska, aljas, undorító, szar alak” Magyar Péter

2024. június 18. 19:32

„Ötször belehazudta a választói pofájába, hogy esze ágában sincs kimenni Brüsszelbe, aztán megszavaztatta őket, hogy kimenjen-e, azok meg megszavazták” – fogalmazott a publicista.

2024. június 18. 19:32

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Bayer Zsolt kedden a blogján „ócska, aljas, undorító, szar alaknak” nevezte Magyar Pétert.

A Mandiner hétfőn rávilágított arra, hogy a június 9-i európai parlamenti választáson induló Magyar az egyik ismerősének 2023 nyarán még azt írta, hogy

képviselőként elég két hetet kint lenni, és a EP-képviselőség a legnagyobb „kamuállás” a világon havi 20 ezer euróért.

Politikai színrelépését követően pedig Magyar Péter többször is azt mondta, ha be is jut listán az Európai Parlamentbe, nem veszi fel a mandátumát,

egy héttel a választásokat követően, a mai napon viszont már arról szavaztatta a követőit, hogy bevállalja-e a havi 20 ezer eurós „kamuállást”.

A listavezető pro érvekkel próbálta győzködni a szavazóit arról, miért lenne mégis jó, ha így tenne.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Francesca Rivafinoli

Mandiner

Idézőjel

Drága egybegyűlt hívek! Aki erősen kapaszkodik abba a mondatba, hogy 8 napot lesz csak távol a messiás, az már most kezdje el elengedni ezt is. A biztonság kedvéért.

Aligha történt meglepetés: lelkes követőinek 75 százaléka szerint elmehet Brüsszelbe Magyar Péter.

Talán éppen ezért, a publicista szerint még Magyar Péternél is elkeserítőbb a rajongótábora. „Akiknek azt mond, amit csak akar, aztán mindennek az ellenkezőjét, belehazudhat a pofájukba, és ezek boldogan követik” – írta Bayer Zsolt. Ötször belehazudta a pofájukba, hogy esze ágában sincs kimenni Brüsszelbe, aztán megszavaztatta őket, hogy kimenjen-e, azok meg megszavazták” – fogalmazott a publicista.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. június 19. 14:02
Azt is kiszámolták már, hogy mennyivel nyúlta le a csőcselékét a piramisjátékán pszichoPeti.
nyugalom
2024. június 19. 14:01
Sájer et-nő hol van? Kezeli a támogatasokat, az új piramist?
salmonella
2024. június 19. 11:55
Csehdonáth páros ment MP jött, eredmény ugyanaz. A bulgárral együtt fogják árulni a hazát.
flesh ripper
2024. június 19. 08:42
Sok bírálnivalóm van a Fidesz kormánnyal kapcsolatban, 100 dolgot másképpen, vagy módosítva csinálnék, a káderpolitikán pedig, szigorú, minőségi, morális, hatékonysági kritériumok alapján változtatnék. Ugyanakkor, a tények ismeretében megállapíthatom, hogy sehol a világon nincs tökéletes, tiszta, morálisan fedhetetlen kormányzat, a nyugati "mintademokráciák" mindegyikében, sokkal korruptabb, elvtelenebb, cinikusabb a kormányzat. Ez tény. Magyarországon pedig, a politikai erők versenyében a Fidesz és jelesül, OV, magasan a legjobb, legelfogadhatóbb, a legpatriótább választás. 20 kritérium alapján a Fidesz-kormányzat, 15-ben jó, vagy kiváló, miközben a politikai konkurencia, mind a 20-ban gyalázatosan pocsék, destrutív. Ahol az ellenzék lehetőséget kapott, ott csak zülleszt, rombol, lop, csal, szennyez, destruál, hazát árul... Ezek után, hogy egy olyan szájhőas, semmirekellő, komikus, ócska, hetedosztályú borbélyinas, mint Pszichopötyi, hogyan nyerhette el sokak lelkes, szavazatát??!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!