Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

A háborúpártiak a teremtett világ ellenségei

2024. július 01. 21:16

A hamis próféták számára nem az élet a legfőbb érték, hanem a pénz, a hatalom, a még több pénz és a még nagyobb hatalom.

2024. július 01. 21:16
null
Bánó Attila
Bánó Attila
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőkép / Magyar Nemzet 

Terjed az interneten a legújabb félelemgerjesztő hír vagy álhír, miszerint hamarosan olyan bomba fog robbanni valamelyik NATO-tagország területén, amely nukleáris anyagot tartalmaz. Ezt a bombát azonban nem az oroszok küldik a fejünkre, hanem azok a nyugati szövetségeseink, akiknek nagy szükségük van megfelelő ürügyre az Oroszország elleni háború kirobbantásához. A híresztelés Andrew Bridgen volt brit parlamenti képviselőnek az X-en közzétett interjúja nyomán kapott lábra. 

Bridgen állítólag a brit védelmi miniszté­rium egyik szakmai elemzőjétől értesült arról, hogy »egy provokáció részeként hamarosan nukleáris anyagot tartalmazó bomba fog robbanni Európában«.

Nem tudhatjuk, hogy ennek a híresztelésnek van-e valóságalapja, de a nyugati háborúpárti héják görcsös oroszellenességét látva, reálisnak tűnik egy ilyen provokáció, amely utat nyithat a NATO számára a totális háború elindítására. Amit biztosan tudunk, arról Orbán Viktor miniszterelnök írt a Magyar Nemzetben június 29-én (Árulás és újratervezés): 

A brüsszeli bürokraták akarják ezt a háborút, sajátjuknak tekintik, és le akarják győzni Oroszországot. Az európai emberek pénzét folyamatosan Ukrajnába küldik, a szankciók­kal lábon lőtték az európai cégeket, felhajtották az inflációt és megélhetési nehézségek közé lökték az európai polgárok millióit.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-113
2024. július 03. 16:06
🍓 ️ ­É­­r­t­é­k­­e­­l­­d­ ­­a­ ­­s­­­z­­e­­x­i­­ ­­p­­u­­n­­c­­i­­­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
templar62
2024. július 02. 13:50
A világ nem az örökkévalóságnak teremtetett . Előbb utóbb úgyis vége lesz . Írja az APOKALIPSIS .
templar62
2024. július 02. 13:43
Pearl Harbour ? WTC ? Satöbbi ? Az usának történelme során , sose kellett a szomszédba mennie , am8kor háborús okot akart kreálni .
templar62
2024. július 02. 13:41
Azonnal , még ma , ki kell lépni : NATÓ- ból , EJUPNIJÓ - ból .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!