Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Minden szuverenistának össze kell fognia az Európai Parlamentben!

2024. július 01. 22:32

Az Európai Parlamentben a pártcsaládok jelentős része már a birodalmat képviseli és nem a nemzeteket.

2024. július 01. 22:32
null
Bálint Botond
Bálint Botond
Pesti Srácok

Nyitókép: TOBIAS STEINMAURER / APA-PictureDesk / APA-PictureDesk via AFP

„Orbán Viktor és társai megpróbálnak újra demokratikus tartalmat adni az Európa-projektnek. A három erős közép-európai párt vezetője azt ismerte fel, hogy a demokratikus tartalmát, értékeit teljesen elveszítő Európai Unióban, a nemzeti gondolat, a nemzetek demokratikus képviseletére van szükség az Európai Parlamentben is.

Mert mostanra az EP ennek pont az ellenkezőjét képviseli, ideológiai frakciók uralják, amelyek maximum a magországok multinacionális vállalatainak érdekeit képviselik, de már azt is a liberális ideológia nagyszámú torzszülött gyermekének alárendelve. Orbán Viktor miniszterelnök Bécsben Herbert Kickl-lel és Andrej Babissal, vagyis két másik nagy választási győzelemre is mindig esélyes, nemzeti alapon gondolkodó párt vezetőjével jelentette be: egy olyan politikai formációt hoznak létre, amely a reményeik szerint az európai jobboldal legnagyobb frakciójává válik.

Az európai jobboldalt egyesíteni kell, ugyanis szinte minden országban külön, és az európai színtéren is a baloldal maradékát, a zöldeket és a liberálisokat támogató erők a jobboldal megosztására, szétrobbantására játszanak. Az európai nemzetek szinte minden országban arra kényszerülnek, hogy politikai programként képviseljék a természeteset, a magától értetődőt, a nemzetállamot. A nemzet és a nemzeti kultúra és persze az ehhez kapcsolódó kereszténység ugyanis ma nem csak nem divat az ideológiai fősodorban, hanem egyenesen kárhozatos, gyűlöletes valami, ami minden rossz oka a történelemben.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-113
2024. július 03. 16:06
🍓 ️ ­­­É­r­t­­­é­­­k­­e­­l­­d­­­ ­a­­­ ­­s­­z­e­­x­i­ ­p­­­u­­n­­­c­i­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Valodi
2024. július 03. 00:18
Bitrex® 06:33 "Kishantosról nincs valami új híred, papa?" - höhöhö ... de van! Ez nemigen jutott el Hozzád: "Az I. rendű alperes [Kishantos] […] a környezeti értéknek minősülő biogazdaság védelme érdekében a tőle elvárható gondossággal járt el, felróhatóság nem terheli... Alappal vélelmezte, hogy az évtizedek alatt általa kialakított ökológiai mintagazdaság, mely az Alapvető Jogok Biztosa és A Jövő Nemzedékek Érdekeinek Védelmét ellátó Biztoshelyettes […] jelentése szerint is a […] Nemzeti Fenntartható Fejlődési Stratégia, valamint […] [a] Nemzeti Vidék Stratégia alapján az elmúlt évtizedekben a biogazdálkodás eredményeként létrejött olyan környezeti érték, amely méltó az alkotmányos szintű védelemre, abban részesülni is fog.” Oszt' ki nem szarja le az Orbán törvényt?
Lajoss
2024. július 02. 12:19
Boti,de mit kezd egymással ez a sok nacionalista?! 😉
palicsi-2
2024. július 02. 08:43
Meloni, sajnos "fogott ember". Az olasz államadósság miatt, rávették, hogy vegye be a romániai AUR-t, hogy ily módon, megosszák a konzervatív oldalt! Senki nem kérdi, ki, és miért vette rá erre Meloni asszonyt? A miniszterelnök úr lépése viszont, kiváló!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!