Világbotrány: Kocsis Máté internetblokkolót talált Deutsch Tamás széke alatt! (VIDEÓ)

2024. május 18. 20:18

A frakcióvezető az esetet követően szigorú hangon felszólította Rogán Antalt, hogy fejezze be.

2024. május 18. 20:18
null

Nytókép: Attila Kisbenedek / AFP

Felkerült egy videó a TikTokra, amelyben Kocsis Máté, viccesre véve a figurát, kiparodizálja azt a Magyar Péter által alkotott szürreális összeesküvés-elméletet, miszerint a kormány internetblokkolókkal korlátozza az internethez való szabad hozzáférést. 

Deutsch Tamás az iPadjéről fog beszélni, és az előbb arra panaszkodott, hogy element az internet. És én a széke alatt ezt találtam” – vett elő a zsebéből egy „internetblokkolót” Kocsis Máté, ami valójában egy játékrádió volt.

„Innen is felszólítom Rogán Antalt és Pintér Sándort, hogy észak-koreai módszerekkel ne korlátozzák az internet szabadságát, különben előkerül a nadrágszíj!”

zárta mondandóját a politikus. 

A videót itt tekintheti meg: 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 511 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. május 19. 20:28
Ez szellemes és nem sért senkit. Nem uszít gyűlöletre.
mai nap
2024. május 19. 14:09
Azért ne nevezzünk már be abba a “ki a nagyobb idióta” versenybe, amelynek polopeti verhetetlen esélyese!
Lajoss
2024. május 19. 10:55
Ez a Máté milyen vicces fiú…😱Amúgy remélem,talált már Máténének új,kamu jól fizető állami “munkahelyet”…😁
2024. május 19. 09:54 Szerkesztve
Petike és a szavahihetőség.... Sajna eleve blokkolva volt az agya.... Ami egy épeszű embernek már az elejétől fogva leesett... Eleve, még mielőtt Varga elmondta róla az igazságot, már akkor is minden második mondata hazugság és az előzőnek ellentmondása volt, pontosan látszódott, hogy úgy változtatta azokat, ahogy mindenki hallani akarja... Miután Varga elmondta róla az igazságot.... Eleve képtelen volt befogni a száját és az a sok hülyeség, amit hazudozott a dologról.... Szóval vállalhatatlan na... Majd pont ez a fickó fog itt bárkit kioktatni erkölcsről.... De mint személyiség is alkalmatlan!! Gondolja el mindenki ezt, mint miniszterelnököt, a blokkolójával.... Te jó ég! Isten ments ettől az embertől!!! Nem csoda, hogy Varga után kidobta magából a Fidesz ezt az alakot... Kibírhatatlan...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!