Egy csöppet sem leszek bánatos, ha ez a magyar műgengszterrap-háború leváltja a piperkőcforradalmat

2024. április 01. 17:03

Még az is autentikusabb, mint az államimenedzser-lázadás.

2024. április 01. 17:03
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

„Én egy csöppet sem leszek bánatos, ha ez a magyar műgengszterrap-háború leváltja a piperkőcforradalmat. Még az is autentikusabb, mint az államimenedzser-lázadás.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. április 02. 20:07
balbako_ 11:29 "És mégis - önerőből - a legműveltebb, legpolgáribb magyar politikus lett." - höhöhö ... az, az! Csak kár, hogy nem biológiai lény, hanem valami droid: "Illés Zoltán, a 2014-ben leváltott környezetügyi államtitkár mesélte el, hogy Orbán megosztotta vele a környezetvédelemről alkotott filozófiáját: szerinte az nyugatias-balos úri huncutság, ő pedig nem fogja engedni, hogy az esőerdők és a levelibékák nevében bárki beruházásokat akadályozzon meg, gátolva a gazdaság növekedését." Ha más nem is, ez az orbáni ígéret 100 százalékig teljesült.
pasqual.dorje
2024. április 02. 19:23
Kár, hogy Dópmen úr kihagyta a ziccert. Én csak annyit mondtam volna a helyében: "Mindig boldog vagyok, ha az igazság - akár indirekt - megnyilvánulásának részese lehetek. Ezért aztán már csak címet szeretnék adni a szerzeménynek: Puzsér Róbert: Metafizika."
Lajoss
2024. április 02. 17:02
Bandi,a Pityi a te szinted…🤷‍♂️
Valodi
2024. április 02. 11:16
balbako_ 07:39 "Egy normális embert sem tudnak felmutatni!" - höhöhö ... bizony! Bezzeg mimagyarok tudunk - ni! "(Apám)... hihetetlenül megvert, emlékszem, de nagyon ...belém is rúgott néhányszor ... az erősebb győzött!" …Ahonnan én jöttem, annak a miliőnek nincsen semmi fajta speciális kulturális tradíciója. Egy ilyen alkalmazotti réteg… A parasztsághoz sincsen igazából semmi köze apáméknak… A paraszti kultúráról már régen nem volt szó a faluban. A munkáskultúra semmi nem volt. A polgári kultúra elő sem jön. Én egy ilyen kultúrálatlanságból jöttem…" (Orbán Viktor 1989) http://film.indavideo.hu/video/f_mi_leszel_ha_nagy_leszel?s=0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!