Megrongálták a Fidesz józsefvárosi irodáját

2024. február 15. 15:54

„Ez az eredménye a baloldal gyűlöletpolitikájának” – írta a kerületi szervezet közösségi oldalán.

2024. február 15. 15:54

A Józsefvárosi Fidesz Facebook-oldalán számolt be arról, hogy „agresszív támadás” érte az irodájukat.

Mint írták, 

sunyi módon valakik betörték az ablakát”. 

„Ez az eredménye a baloldal gyűlöletpolitikájának, annak, hogy szélsőséges agresszív szervezetek támogatásával folyamatosan fenyegetik a jobboldali embereket” – tették hozzá.

„Ez a helyi baloldal”

Majd azzal folytatták, hogy felidézék, hogy „Jámbor András Szikra mozgalmához köthető antifák ártatlan járókelőket vertek félholtra, Józsefváros momentumos képviselője lámpavassal fenyegetett minket, és rendőrökre támadt (amiért két évre elítélték), 

Pikó András kollegája kurváknak nevez háromgyermekes anyukákat, 

a szocialista képviselő azt üzeni szépkorú képviselőtársunknak, hogy úgy is megb…ak. Ez a helyi baloldal” – jelentették ki.

Ezt is ajánljuk a témában

„Nem félünk!”

A Józsefvárosi Fidesz hozzáfűzte, „Pikó András és Jámbor András szélsőbaloldali antifa bandái folyamatosan hergelnek a jobboldali közösségek ellen. 

Meg akarnak félemlíteni minket,

 hogy ne beszéljünk arról, hogy külföldi érdekek mentén, külföldi pénzekből és külföldi szavazókkal akarják elcsalni ezt a választást is. 

De mi nem félünk, mert nekünk Józsefváros az első” – zárta a bejegyzését a szervezet.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Nyitókép: Józsefvárisu Fidesz Facebook-oldala

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2024. február 15. 23:09
"gebsi1 ➜ csapláros feb15. 18:40 lószart kicsim Orbán behódolt Brüsszelben, négyszer egymás után, miközben itthon azzal etette az agyhalottjait, hogy ő »szabadságharcol« meg ilyesmi, Brüsszel ellen." Te az Orbánék embere vagy, ugye, aki provokálni próbál a baromságaival, hogy az ellenkezőjét tényekkel bizonygassuk, igaz? :DDD Nesze: Orbán úgy eteti a fidesz-birkákat, hogy közben egymás után folyamatosan negyedszer szerzett demokratikus választásokon 2/3-os többséget a nemzeti oldal* — és most kapta az eddigi legerősebb felhatalmazást, 135 képviselői helyet az eddigi “rezgőléces” 133 helyett, ugye? :DDD Ennek pedig azért van jelentősége, mert egy egész országot meg lehet vezetni 4 évig, erőszakkal akár 8-ig is, de 12 év alatt már biztosan kibontakozott volna valami népfelkelés, ha minden olyan szörnyű volna Magyarországon, ahogyan a megélhetési ellenzék hajtogatja. * 1. 2010 t.ly/EHDhA 2. 2014 t.ly/2H3EY 3. 2018 t.ly/ca0Ww 4. 2022 t.ly/XXC0A Na, huss a gecibe! :DDD
blondiner
2024. február 15. 20:56
Semmi extra, a szokásos libSShit módszer
letsgobrandon-2
2024. február 15. 20:01
Banya Hisztina berepült az ablakon a seprűjét is megtalálták
billysparks
2024. február 15. 19:38
Bite Zsolt for President!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!