Rendkívüli!

Elhunyt Kozma Imre atya

Vérlázító baloldali kutyakomédia a Kormányinfón

2024. október 17. 09:36

Hol a pofátlanság határa?

2024. október 17. 09:36
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„Azt már megszokhattuk, hogy a Kormányinfókat rendszeresen a magukat függetlennek és objektívnek hazudó újságírók arra használják, hogy a nekik kiadott balos véleményeket izzadságszagú kérdésekbe öntsék. Most sem volt ez másképpen. A szerdai Kormányinfón a Telex vérbalos újságírója, Gyurcsányék jegybankelnökének, Simor Andrásnak a fia, Simor Dániel vitte a prímet. Azt kifogásolta, hogy 2022-ben a TV2 bevételének körülbelül felét, 28 milliárdot költött az állam hirdetések formájában a csatornánál, ahol szerinte a múlt héten színvonaltalanul perceken keresztül beszéltek Magyar Péter Strasbourgban előadott altesti produkciójáról. Ráadásul Simor úgy fogalmazott, hogy más Fidesz-közeli megmondóemberek és Deutsch Tamás is lovagolt a témán, ezért kérdezte Gulyás Gergelyt erről az esetről.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert Magyar Péter önmagáról megfeledkezve, suttyó kocsmai stílusban, élő egyenes adásban kotorászott a nadrágjában a strasbourgi parlamenti ülés alatt.

Valóban nem a legmagasztosabb téma, az igaz. De azért az több mint érdekes, hogy még csak véletlenül sem a világraszóló bunkóságot elkövető Magyar Pétert vonta kérdőre a független, objektív média jeles képviselője, hanem azokat vádolta színvonaltalansággal, akik beszámoltak erről a felháborító esetről.

Elképesztő! Hol a pofátlanság határa?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2024. október 17. 12:03
Kivezetni a provokálókat, oszt jó napot. Többet be sem engedni. Majd küldjön a "szabad" sajtó egy korrekt embert.
kbs-real
2024. október 17. 11:52 Szerkesztve
***
dryanwolf
2024. október 17. 11:27
"Azt kifogásolta, hogy 2022-ben a TV2 bevételének körülbelül felét, 28 milliárdot költött az állam hirdetések formájában a csatornánál" (Hol a pofátlanság határa?)
masikhozzaszolo
2024. október 17. 11:05
Igaz, lehet ezen felháborodni. Sajnos nekem ilyen téren a nőkkel is beakadásom van. Nézem, hogy hány másodperc telik el, amikor egy nő újra megigazítja a haját. És számolok 14-ig és megint. Tulajdonképpen ezzel telik a napja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!