Úgy tűnik, még egy darabig velünk marad az esős idő

2024. október 03. 12:14

Még ne tegyük el az esőkabátokat, gumicsizmákat.

2024. október 03. 12:14
null

Nyitókép: Creative Touch Imaging Ltd / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Úgy tűnik,  még egy darabig velünk marad az esős idő. Pénteken eleinte borult időre számíthatunk országos, kiadós esőzéssel. Délután aztán délnyugat felől szűnni kezd a csapadék. Párás lesz a levegő. Az északnyugati szél többfelé lesz élénk. 11 és 17 fok között alakul a hőmérséklet – írja a Világgazdaság a Köpönyeg.hu információi alapján.

Szombaton marad a borongós idő, és északkeleten, keleten még szitálás előfordulhat. 

Hajnalban ködfoltok képződnek. Az északkeleti szél élénk marad. 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Vasárnap a ködfoltok megszűnése után változóan felhős időre van kilátás. Elszórtan kisebb eső előfordulhat. 15-16 fok körül valószínű a csúcsérték.

Hétfőn éjszaka és reggel főként az északkeleti és keleti területeken alakulhat ki pára, köd vagy rétegfelhőzet. Napközben inkább gomolyfelhők jelennek meg, az ország nagy részén többórás napsütésre lehet számítani. A déli és délnyugati szél mérsékelt marad, a hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Kedden a gomoly- és fátyolfelhők mellett többórás napsütésre van kilátás, csapadék nem valószínű. Éjszaka és reggel ködfoltok alakulhatnak ki. 

A déli és délkeleti szél a Dunántúlon élénkebbé válik, helyenként meg is erősödhet. 20 fok köré melegszik a levegő.

Heti előrejelzés:

Forrás: Köpönyeg.hu

 

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!