Tiszások, figyelem! Leleplezzük az igazságot a Magyar Péter-rajongó Kéri Lászlóról

2024. október 27. 06:17

Kéri László jóslatai körülbelül olyan valószínűséggel válnak valóra, mint ahogy e sorok szerzője szokta eltalálni a lottószámokat.

2024. október 27. 06:17
null
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Nyitókép: ATV/Egyenes beszéd/képkivágás

„A baloldali megmondóember az évek során méltán érdemelte ki azt, hogy a népszerű Jamie és a csodalámpa című angol rajzfilmsorozat egyik szereplőjéhez, Fonák Tamáshoz hasonlítsák az emberek. Ugyanis mindig pont az ellenkezője valósult meg annak, mint amit ő prognosztizált – ami Fonák Tamásnál egy kedves, vicces tulajdonság, de egy politológus esetében elég siralmas dolog. A kormány bukását vizionálni az ő esetében nem más, mint a saját személyes vágyait szakmai köntösbe öltöztetve kivetíteni. Kéri László jóslatai körülbelül olyan valószínűséggel válnak valóra, mint ahogy e sorok szerzője szokta eltalálni a lottószámokat.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezek a Magyar Pétert fényező, felemelő nyilatkozatok, furcsa, torz közvélemény-kutatási adatok mind-mind azért születnek, mert 2026-ig ébren kell tartani a Magyar Péter-rajongókban a hitet, hogy Orbán Viktor legyőzhető. Mert ha ezt nem hiszik el a Tisza Párt potenciális szavazói, akkor azonnal összedől a kártyavár. Magyar azért tudta a baloldali szavazókat elszipkázni a többi balos formációtól, mert végig azt kommunikálja, hogy le fogja győzni Orbán Viktort. Azért, hogy ez a látszat, ez a virtuális lufi ki ne pukkanjon, szükség van a baloldali boszorkánykonyhára. Mára minden baloldali médium Magyar Péter mellé állt, dobva a régi kedvenceket, és egyfolytában arra törekszik, hogy életben tartsa ezt a hazug, csalfa reményt a Tisza Párt követőiben. Amikor pedig szembejön a valóság, mint például most, amikor kijöttek a Nézőpont kutatásának az eredményei, ezek a megmondóemberek hallgatnak róla, mint a sír.

Mindent összevetve, a balos károgók szerint 2010 óta folyamatosan a szakadék szélén tántorgunk, mert az a fránya Orbán-kormány mindent rosszul csinál. Érdemes megnézni Kéri László korábbi interjúit. Tizennégy éve Orbán bukását vizionálja. Döbbenetes, hogy ez az ember hogy tud a felszínen maradni. Ha egy mérnök rosszul tervez meg egy hidat és az összedől, akkor egész biztosan nem kérik fel újból hídtervezésre, de semmilyen más munkára sem. Ezzel szemben Kéri, aki csak és kizárólag tévedett az elmúlt évtizedben, még mindig bejárhat stúdiókba negédesen elemezni, saját műsort kap, kikérik a véleményét.

Furcsa világ ez, így működik a baloldali boszorkánykonyha. A gonoszság, gyűlölködés, cinizmus, nagyképűség és az irigység megvan benne, de a tehetség és a rátermettség hiányzik.

– Az is igaz azonban, hogy sz…rból nem lehet várat építeni, maximum kártyából, de az viszont nem szokott sokáig megmaradni – gondolta magában Felhévizy, és elkezdte felvágni a lila káposztát, mert kacsasült lesz a vasárnapi ebéd.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csendbiztos-2
2024. október 27. 09:29
Kéri egyszerűen,egy kétl ábon járkáló f@szmadár.
VeraMayer
2024. október 27. 09:05 Szerkesztve
Kéri anno a tévében, egyenes adásban, amikor a választások eredményei megjelentek a monitorokon: "Nem értem, Olga, én ezt nem értem. Hát narancssárga az egész ország!"
polárüveg
2024. október 27. 09:02
Kéri tanár úr sose bocsátotta meg a tanítványainak, hogy túlszárnyalták őt. Azt meg különösen, hogy az ő rendszerváltozás előtti jóslataiból egy se történt meg, a tanítványának meg valamennyi. Kéri tanár úr figyelmébe lehet ajánlani a fasori gimnázium tanárait példának, akik büszkék voltak a Nobel-díjas tanítványaikra, nem ellenfélnek tekintették őket. Kéri úr azt nem tudja elfogadni, hogy nem a tanítványai révén híres.
sexykitty-5000126
2024. október 27. 09:01
🍓 ️ ­É­­­r­t­é­­k­­e­­l­­d­ ­­­a­­­ ­s­­­z­­­e­­x­­i­­­ ­p­u­n­­c­­i­­m­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!