Thürmer Gyula kiakadt az elhízott fiatal nők láttán (VIDEÓ)

2024. október 02. 09:47

A Munkáspárt elnöke szerint woke és a liberalizmus félrevezeti az ifjúságot, kövérnek lenni nem büszkeség, hanem egészségtelen.

2024. október 02. 09:47

Nyitókép: Kovács Tamás / MTI

Thürmer Gyula a Heti TV Pirkadat című műsorának adott interjút. Aktuálpolitikai kérdések és a Munkáspárt helyzete mellett a politikus kendőzetlenül beszélt a woke kultúrában felnövekő fiatalokról. Ahogy fogalmazott:

A hölgyek, akik a száz kilot is megahaladnak, nemhogy lefogynának, inkább azt mondják: ilyen vagyok, büszke vagyok rá, el kell fogadni.

A Munkáspárt elnöke szerint ez nem így van, hisz el kell fogadni azt, hogy az elhízás egészségtelen. A woke és a liberalizmus félrevezeti az ifjúságot – tette hozzá.

@munkaspart

Részlet a Munkáspárt elnökének a Pirkadat című műsorban adott interjújából. A teljes interjút a Heti TV YouTube-csatornáján újra megnézhetik. #woke #liberalizmus #nyugat #badypositivity #badyshaming #thürmer #munkáspárt

♬ eredeti hang – Munkáspárt - Munkáspárt

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dictator
2024. október 02. 11:45
Az elhízás valóban egészségtelen, kényelmetlen. Az, hogy "Érezd jól magad a bőrödben!" pedig annyit jelent, hogy vagy elfogadod a kövérséged vagy nem és teszel ellene, de semmiképpen sem kell minden nap leköpnöd a tükörképedet, felakasztani meg pláne nem kell magad. A kövérségnél vannak nagyobb bűnök, egészségtelenebb dolgok az életben, és nem mindenki izgul fel Rubint Réka testére.
Tasi János
2024. október 02. 11:38
Sikerül megragadnotok a farka közt a tőgyit! Nem hallottam, de van rá egy millióm, hogy nem ez volt a legfontosabb mondanivalója!...
Beszélgető
2024. október 02. 11:37
Be akart csajozni a tinderen és csak dagik húzták be?
barni-a-hegyrol
2024. október 02. 11:13
Thürmer Gyula az egyetlen hiteles magyar baloldali politikus!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!