Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Thürmer Gyula szerint Trianon felülvizsgálatakor csak erre az országra számíthatnánk (VIDEÓ)

2024. február 28. 08:10

A Munkáspárt elnöke szerint ha Trianont egyszer felül lehetne vizsgálni, akkor Magyarország nem számíthatna a nyugati szövegségeseire.

2024. február 28. 08:10
null

A Munkáspárt vezére, Thürmer Gyula közzétett egy videót a párt közösségi oldalán, amiben Trianonról és a határon túli magyarság helyzetéről is elmondta véleményét. Thürmer szerint ha Trianont egyszer felül lehetne vizsgálni, akkor Magyarország nem számíthatna a nyugati szövetségeseire.

„Magyarország nem számíthatna azokra, akik Trianont ráerőltették a magyarságra, a franciákra, az angolok és a többekre” – mondta a politikus.

Trianonmentes Európa

A Munkáspárt elnöke szerint csupán egy ország lehetne a magyarság számára partner egy „trianonmentes Európa” megteremtésében, ez az ország pedig Oroszország. A baloldali politikus a határon túli magyarság kapcsán is elmondta a véleményét.

Ha magyar nemzeti kisebbségek sorsát figyeljük, azokat, akik ott élnek Kárpátalján, Erdélyben és másutt. Ha azt akarjuk, hogy az ő sorsuk jobbra forduljon, ha azt akarjuk, hogy Európa ne feledkezzen meg a nemzeti kisebbségekről, mint ahogy ma megfeledkezik, akkor csak egyetlen egy országra számíthatunk ebben a küzdelemben, az pedig Oroszország

– tette hozzá a Munkáspárt elnöke.
Thürmer Gyula videóját itt tekintheti meg:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Borbély Zsolt Attila

Magyar Nemzet

Idézőjel

A Bauer- és Ungváry-féle balliberálisok megpróbálják megmagyarázni nekünk azt, hogy mindez igazságos volt, sőt jól is jártunk vele. Talán még köszönettel is tartozunk!

Nyitókép: Képernyőfotó
 

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zjzj
2024. március 05. 19:03
Nemeoka jon a “ Je suis Thurmer” zorbantol…
ittésmost
2024. február 28. 11:04
antal-2, te milyen vallású vagy? hogy lehet a szívébe döfni egy embertársadnak a gyerekének halálát említve? hogy lehet, hogy trágár szavakat használsz? Nem olvastad Krisztus szavát? Mt.12, 36 "Mondom nektek: az emberek az ítélet napján minden fölösleges szóról számot adnak, amit kiejtenek a szájukon. Szavaid alapján igazulsz meg, és szavaid alapján vonsz magadra ítéletet.”
iimre
2024. február 28. 10:04
"»Magyarország nem számíthatna azokra, akik Trianont ráerőltették a magyarságra, a franciákra, az angolok és a többekre« – mondta Thürmer." Ez hülye! :DDD A békeszerződéseket a győztesek szokták diktálni egy háború végén, miután a vesztesek megadták magukat, és azokat csak egy újabb háború után szokták "felülvizsgálni" — ebben a reményben lett az I. után a II. világháború is. Amúgy ez a kérdés okafogyott, hiszen a legtöbb elszakított terület már az EU tagja, vagy közel van hozzá.
szintetikus
2024. február 28. 09:52
Nem szabad visszacsinálni, mert akkor lölő stróman ráteszi a kezét. Jobb ha más népeknél van, mint a csicska orosz szoponcoknal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!