„Tégláról téglára” bontotta le Magyar Péter érvelését Francesca Rivafinoli

2024. október 11. 15:53

Úgy tűnik, feleslegesen pampogott Magyar Péter.

2024. október 11. 15:53

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

Magyar Péter még nemrég arról posztolt a Facebookon, hogy a fideszes képviselők nem mennek be a Parlamentbe. Francesca Rivafinoli, a Mandiner szerzője a Facebook-oldalán válaszposztot írt Magyarnak, amelyben felhívta arra a képviselő figyelmét, hogy például október 7-én Dömötör Csaba és Deutsch Tamás szavazott, Magyar Péter pedig – hogy-hogynem – kihagyta azt.

Ezt is ajánljuk a témában

„(Dedó. 1) Nem a Fidesz kampányolt azzal, hogy ő bezzeg ott fog ülni minden pillanatban, mint a kisangyal; 

2) ha kiderül, hogy Ferenc Viktória például fel is szólalt 11 óra 3 perckor, a mentális egészség világnapja alkalmából, felhívva a figyelmet az ukrajnai háború elszenvedőinek mentális egészségére, akkor megköveti a képviselő asszonyt, vagy nem ér rá, mert vakarózni kell?)” – jegyezte meg szerzőnk, majd linkelte a hivatalos uniós oldalt, amin látszik, hogy Ferenc Viktória fideszes képviselő bizony felszólalt.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Francesca Rivafinoli

Mandiner

Idézőjel

Az mindenesetre tény, hogy egy ideig Bangóné is nagyot ment az erős képeivel... Apropó: látta őt mostanában valaki?

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pugacsov-0
2024. október 11. 18:13
Nem kedvelem Magyar Pétert, de azt gondolom amit itt írnak a selyemmajom ellen elképesztő blődség. Először is a fiúk, férfiak bizony meg szokták igazítani. Én is. Nyilván nem látványosan, de diszkréten igen. MP-nek pechje volt, épp a miniszterelnök háta mögött áll és vette a kamera, hiszen a miniszterelnök felszólalt. Gondoljanak bele. vagyok annyira öreg, hogy a Kádár-i időkben a Balatonon a kisfiúk, kislányok még pucéran futkároztak, játszottak és bizony néha automatikusan magukhoz nyúltak, matattak. (Ja ma már meggondolják mert elterjedtek a fényképes kukkolók, nem napoztatja pucéran senki agyerekét és a fészbukra sem rak ki pucér képet a gyerekről )Az hiszem ez kódolva van mindkét nemben. Reflexszerűen. Francseszka maga még soha nem igazgatta a melltartóját hogy feszes és vágja ? Nem hiszem hogy nem. Nem simította meg a fenekét, hogy eligazítsa a tangáját, vagy a bugyiját , Ezen lovagolni szerintem baromság. MP felszólalásával kéne foglalkozni és nem ezzel a matatással...
sexykitty-5000108
2024. október 11. 17:44
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­k­­e­l­­d­ ­­­a­­ ­s­z­e­x­i­­ ­­p­­­u­n­c­­­i­­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
o1gtolvaj-3
2024. október 11. 17:41
Ki az a Ravioli, aki a sajat nevet se meri vallalni? Valami szakerto Bese farkarol? hihi
Akitlosz
2024. október 11. 16:54
Francesca Rivafinoli hány százalékot ért el az utolsó választáson? Eleve a nevét, arcát sem vállalja. Naponta fideszes propagandisták tömegei "teszik helyre" "Magyar Péter érvelését", aztán ők mégsem viszik semmire sem. Ezren sem érnek fel egy kb. 30%-os párt vezetőjével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!