Strasbourg Wars

2024. október 14. 09:14

A magyar vezér eddig azért játszhatta a kültelki keményfiút, mert a bunkóságaira eddig nem igazán reagáltak az unió glasszékesztyűs széplelkei.

2024. október 14. 09:14
ORBÁN Viktor
Batka Zoltán
Batka Zoltán
Népszava

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

„A fideszes propaganda felülről irányított tervgazdaságában nem lehet véletlen, hogy az elmúlt napokban egészen durva, magához képest is primitív stílust vett fel a propaganda. A hangütést Lázár János adta meg, aki aberrált drogos belvárosi libsinek nevezte Vitézy Dávidot. Aztán tovaris Szijjártó a szokásos moszkvai rapportja előtt jókora műsértődést rendezett, amikor egy német újságíró megkérdezte, provokációnak szánja-e újabb orosz útját. »Mi nem vagyunk egy jawohl-nemzet« – üzente meg Szijjártó Péter Németországnak, a magyar gazdaság amúgy messze legnagyobb befektetőjének. A kormány propagandagépezete jelenleg kórusban Magyar Péter nemzetbiztonsági kockázattá vált nemi szervével foglalkozik. Magyar az EP-vita során valamit babrált ugyanis a zsebében, azóta a propaganda ezer mélytorkából harsogja: az ellenzéki vezér magához nyúlt az ülésteremben. Ami részint nevetséges, részint a slim-fit nadrág estében fizikai képtelenség (ennek anatómiai kifejtésétől most eltekintünk).

Ilyen primitív vagdalkozást mindig súlyos kétségbeesés diktál. Elsősorban nem a tanultabb ellenzéki szavazó elbizonytalanítására szánják, a deklasszáltabb, elöregedett fidesz-tábor tagjait akarják elriasztani Magyartól. Azaz: a fidesz agytrösztnél reálisnak látják, hogy Magyar megbonthatja a tábort. Ráadásul Strasbourgban Orbántól elvették a lasztit. A magyar vezér eddig azért játszhatta a kültelki keményfiút, mert a bunkóságaira eddig nem igazán reagáltak az unió glasszékesztyűs széplelkei. Mára azonban megértették: egy vastagnyakú parvenű kordában tartásához a bikacsök a megfelelő szerszám, egy bizonyos szint felett le kell menni egy bizonyos szint alá, így még a mérlegképes könyvelő-megjelenésű Manfred Weber is elkezdett utcai harcos lenni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kohán Mátyás

Mandiner

Idézőjel

Az Európai Parlament totálisan fogalmatlan képviselői pedig tanulhatnának egy kis demokratikus kultúrát Kazahsztántól.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

Fake news-erdő, ténybeli tévedések egész sora, alaptalan rágalmak. Ez lenne az érveken alapuló vita és párbeszéd háza? Ugyan már!

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. október 14. 12:04
The European Parliament resounded about the most serious EU crimes. Orbán, in possession of the extra intelligence in his political and diplomatic routine, his innate clairvoyance and excellent political instincts, casually and smoothly defended the spitting of the Libernian EU bureaucrats and their henchmen and their henchmen. Let's leave it at that. As for political intelligence, the union can't even kick a ball with Orbán. Orbán's intellectual superiority was almost destructive. The unpaved brains of the EU faeces froze when Orbán read them their crimes. Orbán demonstrated what it is like for a statesman to analyze problems intelligently, competently, diplomatically, but firmly and with sharp logic. And what was the EU parliament's reaction to this? After checkmate is introduced, the chess pieces are knocked off the boards in one move. There is no other such retarded, undemocratic, impotent salt agency in the world as the EU
Palatin
2024. október 14. 12:03
Even if Orbán protests against it, he is a real star. There are few such clear-sighted politicians in Europe, or perhaps even in the world. If we look at his political creativity: ORBÁN 1 GENIUS If we consider his tenacious work ethic: ORBÁN 1 GIGÁSZ If we consider the sage's stand for peace: ORBÁN 1 GHANDI If we consider him as a national unifier: ORBÁN 1 GARIBALDI If we consider his charisma and visionary ability: ORBÁN 1 GURU
Dixtroy
2024. október 14. 11:52
"Magyar az EP-vita során valamit babrált ugyanis a zsebében, azóta a propaganda ezer mélytorkából harsogja: az ellenzéki vezér magához nyúlt az ülésteremben. Ami részint nevetséges, részint a slim-fit nadrág estében fizikai képtelenség" Olyan Batka zozó, mint a 22-es csapdájában Orr, aki elmagyarázza, hogy nincsenek gesztenyék a szájában, csak nem érti senki, hogy mit mond, a gesztenyéktől a szájában.
kuzmics
2024. október 14. 11:43
Zotyó ennyire buta, vagy aljas?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!