Ricsi bohóc felszólítja a politikusokat, hogy ne nevezzék egymást „bohócnak”, mert ez sértő – a bohócokra nézve!

2024. október 14. 10:53

Ráadásul tévednek.

2024. október 14. 10:53
null

Nyitókép: Ricsi bohóc Facebook-oldala

Ricsi Bohóc határozottan felszólítja a közéleti szereplőket, hogy hagyjanak fel a „bohóc” és a „bohóckodás” szavak pejoratív, negatív értelemben való használatával a nagy nyilvánosság előtt és egyben tájékoztatja őket, hogy tévednek!

Ricsi Bohóc, a gyermekek életét vidámsággal és derűvel megtöltő előadóművész, tisztelettel, de kellőképpen határozottan felszólítja a közéleti szereplőket – politikusokat, véleményformálókat, megmondóembereket, celebeket... –, hogy hagyjanak fel a „bohóc” és a „bohóckodás” szavak pejoratív, negatív értelemben való használatával, a nagy nyilvánosság előtt. A bohóc szakma emberemlékezet óta azon fáradozik, hogy mosolyt csaljon az arcokra, különösen a gyermekekére, ezért méltatlan és tiszteletlen, ha e szavakat bántó kontextusban használják. Ráadásul tévednek.

Ha valaki mégis negatív értelemben használja a »bohóc« szót valakire, mert nem talál megfelelőbb kifejezést a rendelkezésére álló szókészletében, az minden esetben kérjen elnézést azoktól, akik valódi hivatástudattal űzik ezt a csodálatos mesterséget, nap mint nap azon dolgoznak, hogy derűsebbé és boldogabbá tegyék a gyermekek életét!

Továbbá, jó szándékkal jelzem, tájékoztatom, hogy az, aki ezt a szót sértésként kívánja használni, az téved. A bohócok rendkívül intelligens, sokoldalú, tehetséges művészek, színes egyéniségek és kiváló előadói képességekkel rendelkeznek. Így, akit ezzel a szóval próbál becsmérelni, negatívan minősíteni, azt valójában dicséri, megtiszteli, emberi mivoltában elismeri, méltatja.” – mondta Ricsi Bohóc.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Pilhál György

Magyar Nemzet

Idézőjel

Az árvízi helyzetről szóló drámai tudósítások zöme Magyar Péterre is kitér. Nagyon helyes.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. október 14. 14:10 Szerkesztve
... se udvari bolondnak, mert az meg a volt, okos udvari bolondokat sértené.
nemecsek-3
2024. október 14. 12:30
Igen, a bohóc a hivatását gyakorolja, azaz dolgozik ellentétben a politikus pojácákkal.
2024. október 14. 12:01 Szerkesztve
az onlyfans oldalakon szereplő hölgyeket pedig ne nevezzük kurváknak, mert az sértő a kurvákra nézve... ricsi bohóc, ne bohóckodj már!
Dixtroy
2024. október 14. 11:56
"bohócok rendkívül intelligens, sokoldalú, tehetséges művészek, színes egyéniségek és kiváló előadói képességekkel rendelkeznek" A politikusok is, hol van itt a probléma hát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!