Bohóc a gáton

2024. szeptember 20. 06:43

Az árvízi helyzetről szóló drámai tudósítások zöme Magyar Péterre is kitér. Nagyon helyes.

2024. szeptember 20. 06:43
null
Pilhál György
Pilhál György
Magyar Nemzet

Nyitókép forrása: Magyar Péter Facebook-oldala

„Az árvízi helyzetről szóló drámai tudósítások zöme Magyar Péterre is kitér. Nagyon helyes. Egy igazi sajtóbeszámoló adjon hírt a katasztrófa minden eleméről. A katasztrófaturistákról is.

Bőséges a Magyar-választék. Amikor e sorokat írom, így szól a Tisza Párt elnökének legfrissebb bejegyzése (Sulyok Tamás államfő a címzett): »Egy köztársasági elnöknek ilyen súlyos árvízi helyzetben kötelessége lenne a nemzethez szólnia, ha már az nem jut eszébe, hogy meglátogassa a gátakon napok óta megfeszített munkát végző több tízezer önkéntes honfitársát.«

Ezt is ajánljuk a témában

Talán mondani sem kell, a kéretlen ceremóniamester kapitális hazugságával állunk szemben; Magyarország államfője személyesen ellenőrizte az árvízi munkálatokat. (Szerdán például a Komárom–Esztergom vármegyei Neszmélyre, tegnap Pilismarótra látogatott.) Más kérdés, hogy Hej-Vargáné nem sokat törődik az ilyesmivel. Talán épp egy fotogén nyúlgáttal szelfizett… A túlmozgásos embernek csak az a fontos, hogy róla szóljanak a hírek. Neki a köztársasági elnök is csupán egy kellék az ő leendő árvízi hajós szobrához, akárcsak a megáradt folyó, a gátakon küzdő emberek. Vagy az a vadonatúj lapát is, amelyet oly szerencsétlenül szorongat ez a gumicsizmába bújt, zsákolni próbálkozó bohóc, hogy nézni is rémisztő. (Még a parasztot mímelő Rákosi Mátyás is ügyesebben morzsolgatta a búzakalászt annakidején a gabonatábla közepén.)

Sose gondoltam volna, hogy egyszer még megértőn fogom olvasni Gyurcsány Ferenc kesergő bejegyzéseit arról, hogy ez a nyomulós gatyadizájner milyen gátlástalanul ütötte ki őt a nyeregből.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Deák Dániel

Magyar Nemzet

Idézőjel

Kontraproduktív lehet az új ellenzéki messiás árvízvédelmi ripacskodása.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 09:13
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­­é­­k­e­l­­­d­­ ­a­­ ­s­­z­­e­­x­­­i­ ­­p­u­n­­c­­i­­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
Gullwing
2024. szeptember 20. 09:08
Selyem majom egy szardarab, aki a fideszben nem kellett de ezeknek tökéletesen megfelel. Persze nem ez a szardarab az első...
Kétes
2024. szeptember 20. 08:45
Pöcsfej Peti miért nem Ursula von der Leyent szólítja fel, hogy segítsen az EU az árvízvédelmi költségek megtérítésében! Ő celbkedek, hazudik a honvédségről és hamis állításokkal cseszteti az államfőt.
pragmatika
2024. szeptember 20. 08:31
Találó cím. Ezt a f.szit egyszerűen nem lehet komolyan venni. A kompetencia teljes hiánya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!