Parászka Boróka – Az új Sükő Tamás

2024. október 02. 09:54

A különbség: Sükőt a budapesti szemét kommunisták küldték a székelyek közé lázítani, Parászka meg ott született.

2024. október 02. 09:54
Parászka Boróka
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Parászka Boróka közösségi oldala

„Hogy ki volt az a Sükő Tamás? Hamarosan írok róla, akit nagyon érdekel, addig is nézzen utána. A lényeg: olyan volt, mint Parászka Boróka: becstelen, aljas és gátlástalan agitátor. A különbség: Sükőt a budapesti szemét kommunisták küldték a székelyek közé lázítani, Parászka meg ott született. A legnagyobb hasonlóság: mindkettő végtelenül ostoba és hülye.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. október 02. 11:49
www.antropozofus.hu/ablak-a-vilagra/csibe-es-ember/
nemugatolmerkapol
2024. október 02. 11:42
Parászka Boróka a legjobb példa arra, hogy egy határon túli magyar nem feltétlenül fideszes. Vele kapcsolatban miért nem mondják, hogy nem itt született, nem itt fizet adót, ne szóljon bele?
sciohyper
2024. október 02. 10:46
Hogy is volt azokkal a "félig elégett" szavazólapokkal, parázna baromka???? A böriben lenne a helyed, te meg szabadon hazudozol bármit!!! Legalább egyszer jól megkergetnének a medvék...
Mr.Woof
2024. október 02. 10:10
Pokorni Zoltán a leköszönő fideszes polgármester Horthy Miklós és Kádár János rendszeréhez hasonlította Orbán Viktor rendszerét. Legalábbis azt, ami 2010 után lett belőle. Ezt mondta Pokorni Zoltán: "Egy borzalmas huszadik század után, amikor Magyarország egy államközpontú társadalomban élte az életét Horthy alatt majd (…) Kádár alatt, egy nagyon biztató évtizedünk, vagy két, két és fél évtizedünk volt, hogy ezt az államközpontúságot magunk mögött hagyjuk és egy plurálisabb, több színű, ma már kicsit finnyásan kerüljük a szót: liberálisabb, vagy szabadelvűbb, vagy diverzifikáltabb, többpólusú társadalomban éljünk szabad emberként. Ez 1990 és kétezertizenvalahány között megadatott nekünk, ebben bízni, ebben élni. Azóta ki tudja, milyen vastörvények miatt újra ezt az államközpontúságot látjuk megerősödni. Ha a magyar társadalomnak ezt az üdítő két évtizedét egy alakkal jellemezni akarjuk, akkor az biztos, hogy Sólyom Lászlónál nem találunk alkalmasabbat erre."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!