Orbán Viktor Georgiában fog tárgyalni

2024. október 27. 17:07

Négyszemközti, majd plenáris tárgyalásokra kerül sor, ezt követően Irakli Kobakhidze és Orbán Viktor közös sajtónyilatkozatot tesz.

2024. október 27. 17:07
Orbán Viktor

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos látogatást tesz Georgiában (Grúzia) október 28-29-én - erősítette meg vasárnap az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke a tbiliszi kormány tájékoztatására hivatkozó georgiai sajtóhíreket.

Ezt is ajánljuk a témában

A médiaértesülések szerint Irakli Kobakhidze miniszterelnök hívta meg magyar kollégáját, és a delegációban részt vesz Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter, valamint Varga Mihály pénzügyminiszter is.

Négyszemközti, majd plenáris tárgyalásokra kerül sor, ezt követően Irakli Kobakhidze és Orbán Viktor közös sajtónyilatkozatot tesz - ismertetik a programot.

(MTI)

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gubbio
2024. október 27. 18:58
A fővárosba, Atlantába megy, vagy más georgia-i városba? ************************************** Egy magyar jobboldali politikusnak - vagy a Mandiner szerkesztőségének - illene tudnia, hogy Georgia az Egyesült Államokban van. Ezt az országot Grúziának hívják (magyarul), és (magyarul) a grúz nép lakja.
hoteki
2024. október 27. 18:23
Ha Németországban fog tárgyalni, akkor sem azt mondjátok, hogy Germániában, ugye?
hoteki
2024. október 27. 18:21
Mármint Grúziában? Nyugodtan mondjátok magyarul. Értjük.
sexykitty-5000126
2024. október 27. 18:04
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­­k­­­e­l­­­d­­ ­­­a­­ ­­s­­z­e­­­x­­­i­­­ ­p­u­­­n­­c­­­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!