Nem érdemes cifrázni

2024. október 03. 08:35

Áruló Orbán kormány, mostantól ez a nevük.

2024. október 03. 08:35
ORBÁN Viktor; SEMJÉN Zsolt
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

„Nem érdemes cifrázni: áruló Orbán kormány, mostantól ez a nevük.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irmag2
2024. október 03. 13:14
Böszme, nagyon megviselt, hogy Kövér László csak az országunk házából tud kitiltani, ne szomorodj, te magad be tudod teljesíteni, hogy az országunkat is elhagyd. Tegyél jót velünk!
bokrosbirka
2024. október 03. 13:01
Büdös, rabló, internáci csótány mostantóól ez a neved!
tapir32
2024. október 03. 12:51
Gyurcsány a háttérből akarja irányítani Magyar Pétert!
tapir32
2024. október 03. 12:43
Fasizálódik a DK! A DK korlátozni akarja a vallásszabadságot. A DK a vezetőben való feltétlen hitet követel (Führerprinzip). A DK felelőtlenül politizál. A baloldalinak nevezett összefogás propagandájában az szerepelt, hogy hatalomra jutásuk esetén azonnal megszüntetik az orosz gáz és olaj importját, Paks II-t nem építik meg és Paks I-et azonnal leállítják. A rezsicsökkentést és az ártámogatást eltörlik. Ez a felelőtlen politizálás! Ha, ez megvalósul akkor, Magyarország már rég tönkre ment volna. A DK az EU ellensége! Aki, az EU átalakításán, javításán fáradozik, kritikusan áll az EU-hoz, az nem az EU ellensége. Annak fontos az EU jövője. Az EU-val szembeni kritikátlan hozzáállás az EU tönkretételének stratégiája. A DK háborút támogató politikát folytat. Erkölcstelen emberek halálát, megnyomorodását akarni! Az emberek élete az első! A baloldali demagógia veszélyezteti a demokráciát és az EU-t!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!