Mindenütt előretörnek a patrióták

2024. október 01. 05:54

Az illegális migráció a globalisták fegyvere a nemzetállamok ellen.

2024. október 01. 05:54
Herbert Kickl casts his vote in Austria's general election
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

Nyitókép: Askin Kiyagan / ANADOLU / Anadolu via AFP

„Magyarország kerítést épített, nem engedi, hogy szociális turisták ellenőrizetlenül bejussanak Európába. Magyarország megvédi Németországot és Ausztriát a további káosztól. Erre fel mit tesz Brüsszelben az elmebeteg törvényszegők konglomerátuma? Bírság megfizetésére kötelezi Magyarországot. Ezeket a mondatokat Gerald Grosz osztrák politikus és publicista fogalmazta meg egy nyilatkozatában, de annyira tömören és pontosan írja le az illegális bevándorlás problémájának uniós félrekezelését, hogy bármelyik józan gondolkodású patrióta is mondhatta volna. Mint ahogy mondjuk visszatérően ezeken a hasábokon is évek óta.

Mára annyival lett jobb a helyzet, hogy egyre többen merik vállalni a nyilvánosság előtt is egyetértő viszonyulásukat a magyar állásponttal szerte Európában. Nyilván nem véletlen, hogy vasárnap történelmi győzelmet aratott az osztrák Szabadságpárt azon a választáson, amelynek központi témája volt az illegális migráció. Szomszédunknál elviselhetetlen állapotok alakultak ki a nagyvárosokban, a bécsi iskolák tanulóinak például több mint a fele nem tud németül. Akárki is alakít majd kormányt, gyökeresen változtatnia kell az eddigi migránspolitikán, különben súlyos társadalmi konfliktusok törhetnek ki, amelyeknek következményei beláthatatlanok.

Hasonló a helyzet több uniós tagállamban. Csehországban Andrej Babis pártja, az ANO fölényesen megnyerte a szenátusi választást. Megerősödésük ugyan nem hoz azonnali változást a cseh migránspolitikában, mégis nagyon fontos tény. Nem véletlen, hogy Orbán Viktor azzal zárta gratulációját, Brüsszelben reszkethetnek, jönnek a Patrióták. Németországban az AFD előretörése a tartományi választásokon azt eredményezte, hogy ijedtében a kormány lezárta a határokat. A sokak által látszatintézkedésnek tartott döntés inkább arra volt jó, hogy tönkretegye a schengeni rendszert, amely az egyike volt azon vívmányoknak, amelyek még őriztek valamit abból az unióból, amihez annak idején csatlakoztunk.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2024. október 01. 09:04
-zsoltkom- " Mindenütt előretörnek a patrióták" Úgy, mint csatornamocsok (AfD, Orbán Fidesze, Putyin, az FPÖ, a Magyar Demokrata főszerkesztője... ) nagy eső után. Nem nagy öröm és sok fáradtságos munkát okoznak, betegséget terjesztenek, amiért aztán fel kell takarítani utánuk és el kell takarítani őket. A patrióta szó idegenül hat és gusztustalanul elhasznált... valahogy úgy, ahogy a keresztény szó a mai Mo-on. A hazafi, mint a magyar megfelelője pedig ebben az Orbán Balázs és Viktor oroszoknak letérdelő szolgai hűséggel... felháborítóan hazug és üres.
szintetikus
2024. október 01. 08:26
A fidesz mióta patrióta? A tolvaj párt, ami kiforgatja az országot a vagyonából és élhetetlen körülményeket teremt, az inkább hazaáruló párt. A gülüszemű pedig a szószólójuk.
lipsiboy
2024. október 01. 08:15
Lófasz a valagadba ottokár csak magyarorságon van olyan választásirendszer ahol 1/2 dal 2/3 van.seholsem lehetséges ez,és hiába robban fel a fejed emeled fel a hangod 1/3 dalsehol se lesz náci kormány szopóka van ottigeci
sexykitty-5000099
2024. október 01. 08:07
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­é­­­k­­e­­l­d­­­ ­­­a­ ­­­s­z­­e­­x­­i­­ ­­p­­­u­­n­c­­i­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!