Menczer Tamás: Érdekes módon két nő is ugyanazt állítja Magyar Péterrel kapcsolatban (VIDEÓ)

2024. október 04. 20:02

A Fidesz kommunikációs igazgatója a Bayer Show vendége volt, ahol többek között Magyar Péter egyik legújabb botrányáról is elmondta a véleményét.

2024. október 04. 20:02
null

Nyitókép: Menczer Tamás Facebook-oldala

A Fidesz kommunikációs igazgatója, Menczer Tamás volt a vendége a múlt heti Bayer Shownak, ahol többek között Magyar Péter egyik legújabb botrányáról is elmondta a véleményét. Ahogy korábban megírtuk, Magyar Péter volt élettársa, Vogel Evelin egy az Indexnek adott interjúban részletesen beszámolt a Tisza Párt elnökével való viharos kapcsolatáról. A Vogel Evelin által elmondottak sok tekintetben hasonítottak azokra a vádakra, amelyeket a korábbi igazságügyi miniszter, Varga Judit is megfogalmazott a volt férjével kapcsolatban. Erre a hasonlóságra mutatott rá Menczer Tamás is, Bayer Zsolt műsorában. 

Most már itt volt két nő, akivel az életét összekötötte. A felesége és az élettársa. És mindketten egybehangzóan, tulajdonképpen ugyanazt állítják: agresszív, félelemkeltő, önző. És mindenki hibás Magyar Péter szerint, csak ő nem.

– mondta Menczer Tamás.

A videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. október 04. 22:20
A 3. nő nem volt igaz! A bíróság kilőtte!
llnnhegyi
2024. október 04. 22:17 Szerkesztve
A HVG újságírója cikket írt a fiatal , magyar srácok szex módijáról . Rosszul csinálják!! Bezzeg ő,amikor 1-1 éves bordélyházi tapasztaltakat szerzett nyugateurópában,az aztán igen! Ott még a fasz is csokiból volt! /Nemes Nikolett!/
sexykitty-5000104
2024. október 04. 22:15
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­­é­­k­­e­­­l­d­ ­a­ ­­­s­­­z­­e­­­x­­i­­­ ­­p­­u­­n­­c­­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
manitowoc
2024. október 04. 22:11
Menczer Tamás: "Érdekes módon két nő is ugyanazt állítja Magyar Péterrel kapcsolatban" Még érdekesebb, hogy a Ripost és a TV2 még 3 (három) nőről beszélt. MenciTomcsi, mondd, hol hagytátok a harmadik nőt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!