Menczer: Brüsszel háborút, migrációt és gendert akar, és Magyar Péter nekik tapsol

2024. október 10. 15:34

„Megvédjük Magyarországot a baloldal és a diszkóliberálisok támadásaitól is” – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

2024. október 10. 15:34

„Az Európai Parlamentben tegnap szépen felmondták a háborús propagandát, ebben Magyar Péter új barátai Manfred Weber, és Ursula von der Leyen élen jártak” – jelentette ki Menczer Tamás a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A politikus szerint Weber és Von der Leyen még több fegyvert és akár katonákat is küldenének Ukrajnába azért, hogy a háború folytatódjon „tovább és tovább”. 

„Addig amíg szükséges” – idézte a bizottság elnökét Menczer.

Ez Brüsszelben azt jelenti, hogy ameddig Ukrajna nem győz, de Ukrajna soha nem fog győzni. Ez ám a virtigli háborús propaganda, folyamatos háború Oroszország ellen”

– fogalmazott.  

Menczer Tamás felidézte, hogy Magyar Péter ennek is tapsolt az EP plenáris ülésén. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Manfred Weber úr szerint a békemisszió nem a békéről szól. És jól meg is tapsolták ezért. Ha nem életbevágó ügyről lenne szó, akkor azt is mondhatnánk, hogy ezek az emberek valószínűleg a diszkóliberális Magyar Péterrel töltötték az éjszakét, kicsit túltolták és nem tudják miről beszélnek.

De a helyzet rosszabb. Pontosan tudják. Háborút akarnak”

– mondta. 

A politikus hozzátette, hogy Magyar Péter ezt is tapssal fogadta az Európai Parlamentben. 

Ezt is ajánljuk a témában

Menczer Tamás szerint a migrációs „kompromisszum”, amelyről Weber beszél migránstáborokról és kötelező kvótáról szól, „ezért mondtunk és mondunk rá most is nemet”.

„De ha Von der Leyen asszony és Manfred Weber ragaszkodik a bevándorlókhoz, akkor eltudjuk őket szállítani Brüsszelbe.”

„Természetesen érkezett az LMBTQ-propaganda is. A helyzet az, hogy akár tetszik, akár nem, a mi álláspontunk világos, az apa férfi, az anya nő, a gyerekeinket meg hagyják békén” – zárta videóüzenetét Menczer Tamás. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. október 10. 18:17
Ahogy a búzát nem lehet ocsúval pótolni, úgy értelmes, szükséges ellenzéki politikusokat sem lehet pótolni egy Magyar Péter kaliberü nárcisztikus szélhámossal. Egy politikusnak minimum "ehetönek" kell lennie, anélkül hogy kiforduljon a gyomrunk töle. Ezt a lécet sajnos még olyan hírességek, mint Gyurcsány, Márki-Zay stb. sem tudták venni. Magyar Péterröl meg ne is beszéljünk. Ö nemcsak politikusnak, de embernek is alkalmatlan.
Kétes
2024. október 10. 17:37
A tegnapi szürreális EP vitanaphoz az illett volna, amikor a balosok Ilaria Salis főterrorista vezényletével eléneklik a Bella Ciao-t, amely hallatán Magyar Péter tangózni kezd Manfred Weberrel, majd miután forró búcsúcsókot váltottak, Petibohóc felkéri Ursulát is és lambadázni kezdenek, az ötkertes koreográfia szerint. Végül Peti elcseni Ursula telefonját, hogy átküldje az európai ügyészségnek a Pfizeres sms-ek
tapir32
2024. október 10. 17:09
A béke mellett kiállni és megtenni a béketárgyalások felé vezető első lépéseket az érdem és bátorság! Hogy akarják a háborúpártiak lezárni a háborút? Világháborúval? Emberek halálát akarni azaz, a háború folytatását akarni az erkölcs teljes hiánya, szociopátia! Kb. 600 000 ukrán és kb. ugyanannyi orosz katona halt meg és kb. 4x ennyien sebesültek vagy nyomorodtak meg. Ukrajna lakosságának kb 1/4 -e elhagyta Ukrajnát és jelentős részük soha nem tér vissza. Mert nincs hová és/vagy mert az EU-ban megtalálta a helyét, munkáját és magasabb életszínvonalon él mint lerombolt hazájában élhetne. Vajon ki van Ukrajna oldalán a háborúzni akaró szociopaták vagy Orbán a békét akaró? Ki van Putyin oldalán akik tudták, hogy a szankciók következménye az lesz, hogy megerősítik a Putyin rendszer és mégis a szankciókat erőltették vagy azok, akik ellenezték a szankciókat? A szankcióknak több halottja van Nyugat-Európában mint a Covidnak.
sexykitty-5000108
2024. október 10. 16:32
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­­k­­­e­­l­­­d­­ ­­­a­ ­s­­­z­e­x­­­i­­ ­p­­­u­n­­c­­­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!