Magyar Péter elérte élete célját: kezet fogott vele Orbán Viktor (VIDEÓ)

2024. október 09. 11:25

Ezért megérte beülni az EP-be.

2024. október 09. 11:25
null

Nyitókép: Youtube képkivágás

Miután Orbán Viktor miniszterelnök ismertette a soros magyar elnökség programját, a néppárti Ursula von der Leyen kapott szót (erről ITT olvashat). Az Európai Bizottság elnöke éles politikai kritikákat fogalmazott meg Orbán Viktorral szemben, valamint bejelentette, hogy tovább kell folytatni Ukrajna katonai és pénzügyi támogatását. A Bizottság elnöke így fogalmazott: „Csak egy út van az igazságos béke érdekében Ukrajna és Európa számára, az hogy továbbra is támogatjuk Ukrajna ellenállását, katonai, pénzügyi és politikai támogatással”.

A felszólalók után újra szót kapott a miniszterelnök, aki megvédte a magyar álláspontot és felvette a kesztyűt. Ezek után következett Magyar Péter, aki a pulpitushoz közeledve odalépett Orbán Viktorhoz, akivel kezet fogott.

Elkészültek végre a vágyvezérelt fotók, amin Orbán Viktor és Magyar Péter egymás mellett állnak.

A Tisza Párt elnökének taktikai célja, hogy Orbán Viktor egyszemélyes kihívójaként tekintsenek rá a magyar választók. Minden bejegyzésében igyekszik „egy szintre” kerülni a miniszterelnökkel, hogy azt az illúziót teremtse meg, hogy a következő választások kettőjük között fog eldőlni. Ehhez képest érdekes, hogy még az európai parlamenti képviselők is kinevették, amikor pár perces beszédében azt mondta, hogy „Miniszterelnök úr, mindketten tudjuk, hogy vége van”.

Ezért érdemes volt beülni az EP-be.

***  

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. október 09. 13:11 Szerkesztve
Ilyeneket színházban szoktunk látni. Macbeth, Claudius király (a Hamletban), Jágó (az Othellóban)... Olyan, amikor Zelenszkij kezet fog a világ "vezetőivel"...
sciohyper
2024. október 09. 13:10
Hát, ezt nem kellett volna...ne nyúljunk szarba!!!
chief Bromden
2024. október 09. 12:41
Égett a sok ágens, mint a rongy a főnök beszéde alatt. Európa népe meg tétlenül nézi, hogy eladják Európát a talpuk alól. :(
lemez
2024. október 09. 12:35
Nektek vége szektások.Aki bizonytalan volt,most rájött hogy a szektavezèr egy soros fizetett ügynök,a sokadik a sorban,akit kormánybuktatásra szerződtettek.Csak most sotosék óvatosabbak voltak mint zajosnál,eleinte a magyarokért küzdetett vele,,egyenként volt vadászat a kormánytagokra,de lefőtt a kávé s hazaárulónak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!