Magából kikelve üvöltözött egy tiszás tüntető a közmédia riporterével (VIDEÓ)

2024. október 23. 15:48

A férfi válaszok helyett hazaárulónak titulálta Császár Attilát.

2024. október 23. 15:48

Nyitókép: Képernyőfotó

Október 23-án, szerdán délután 15 órakor kezdetét vette Magyar Péterék rendezvénye a Bem téren, amelyen megjelent a közmédia riportere, Császár Attila is.

Császár szeretetett volna pár kérdést feltenni az egyik résztvevőnek, aki válaszok helyett magából kikelve üvöltözni kezdett vele. 

Hazaárulónak nevezte a riportert,

majd arra emlékeztette, hogy 2006-ban, a tévészékház ostromáról tudósítva még az mondta, „forradalom van”. (Emlékezetes, Császár 18 évvel ezelőtt a Hír TV riportereként tudósított a helyszínről – szerk.)

Az idézett jelenetet alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

2006-ban emberáldozatot akart látni a politika – Császár Attila a Mandinernek

A 2006 szeptemberében kiszivárgott őszödi beszéd hírére csalódott emberek tömege vonult utcára. Attól a naptól fogva Császár Attila, a Hír TV akkori tudósítója és stábja óránként adta az információkat a történésekről. „Alig láttunk a könnygáztól, levegőt venni sem volt könnyű, nemhogy beszélni” – meséli a riporter, aki testközelből látta a rendőri brutalitást: az ujjtöréseket, a vízágyús tömegoszlatást, a lovasrohamot, a veréseket, a könnygázgránátok záporozását és azt, ahogyan a rendőrök gumilövedékekkel lövik az embereket válogatás nélkül. Interjúnk!

 

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miki1955
2024. október 23. 18:18
Ez az ordítozó ember a Tisza Párt híveinek krémjéhez tartozik, vagy az átlagához, vagy az aljához?
sexykitty-5000122
2024. október 23. 18:12
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­­é­k­e­­­l­d­­­ ­a­­­ ­­s­­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­­­p­­u­­­n­­­c­­i­­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
fogas paduc
2024. október 23. 18:08
Remélem, hogy a riporter feljelenti becsületsértés miatt.
Partikula
2024. október 23. 18:08
Régen, amikor ilyen üvöltözést hallottun kis falunkban, tudtuk hogy a falu bolndja még nem kapta meg a gyógyszerét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!