Lebuktak: hiába próbálták Magyar Péterék eltüntetni a közös képeket – A Tisza Párt szolnoki szervezőjét tartóztatták le cigarettacsempészésért (FOTÓK)

2024. október 14. 11:42

Magyar Péterrel, Radnai Márkkal és Nagy Ervin színésszel is közös képeket készített a tiszás pártszervező.

2024. október 14. 11:42
Magyar Péter, cigicsempész

Nyitókép: Facebook

Amint azt a Mandiner legelőször megírta: cigarettacsempészésért letartóztatták a Tisza-párt vezető szervezőjét. Az ügyészség ugyan nem közölt neveket, ám megtudtuk:

az egyik gyanúsított a Tisza Párt szolnoki, illetve jász-nagykun-szolnok vármegyei  koordinátora,

aki részt vett az MTVA székház előtt tartott tüntetésén is, ahol Magyar Péterrel, Radnai Márkkal és Nagy Ervin színésszel is közös képeket készített.

Fontos kiemelni, hogy ebben az esetben nem a rendezvényre kilátogató szimpatizánsról van szó, hanem a Tisza Párt megbízott helyei vezetőjéről.

A botrányos ügyben a Magyar Nemzet is megkereste a Tisza Párt sajtóosztályát, amely azt válaszolta a lapnak, hogy a letartóztatott tiszás politikus regisztrációját azonnal törölték, azaz 

elismerték, hogy a párt megyei koordinátora a gyanúsított személy.

Miután mindez nyilvánosságra került izgatott kommunikáció kezdődött Magyar Péter közösségi médiás felületein, gyorsan figyelmeztették a pártelnököt, hogy jó lenne eltüntetni a cigarettacsempészet miatt előzetes letartóztatásba került aktivista fotóit. Ahogy azt a lapunk is megírta:

A kompromittáló fényképek percekkel később el is tűntek a nyilvánosan elérhető felületekről.

Most az Origo gyűjtötte össze egy cikkben az összes – a Facebookról pánikszerűen –  eltüntetett képet. 

Magyar Péter, cigicsempész
Forrás: Facebook
Magyar Péter, cigicsempész
Forrás: Facebook
Magyar Péter, cigicsempész
Forrás: Facebook
Magyar Péter, cigicsempész
Forrás: Facebook

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2024. október 14. 12:48
Nem jön be a mindenszarizmus! Ma voltam laborban megyéi jogú városban. Egy óra húsz perc alatt végeztem, pedig a kartonozoban és a vérvételnél is sorszám szerint hívták be minket. Az ott dolgozók előtt le a kalappal! Köszönet nekik a munkájukért!
Janika50
2024. október 14. 12:47
A zzOrbán a hibás, meg a Putyin, haladón Putin meg a Tóni, meg a Kubatov. Aljas rágalom minden vád. Az a drága nepper csak az elnyomás ellen küzdött. Halló komcsik, jól iromm?
2024. október 14. 12:23 Szerkesztve
SpaniferRoland 2024. október 14. 11:16 A poloskát már tulajdonképpen eltaposta az a sokszázezres tömeg ami nem ment el a hívására az MTVA elé. Már-már csak a telefosott nadrágjának a bűze rontja a levegőt. De vannak még akik ezt cirmos rózsa illataként szívják. Majd leszoknak róla.
SpaniferRoland
2024. október 14. 12:16
"kircike 2024. október 14. 12:09 Kártyavárként omolhat össze Magyar Péter és vele együtt a Tisza Párt" ezt nem mészáros építette DDDDDDDDD de csak a mandineren omladozik és az origónDDDDD ez a felfele omladozó kártyavár ,van ilyen DDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!