A Mandiner leleplező cikke után Magyar Péter pánikszerűen törölni kezdte a cigarettacsempészés miatt letartóztatott tiszás politikussal készült közös képeit

2024. október 12. 12:07

A kérdéses fényképek a cikk megjelenése után eltűntek a Tisza Párt nyilvánosan elérhető felületeiről.

2024. október 12. 12:07
null

Nyitókép: Facebook

Amint azt a Mandiner legelőször megírta: cigarettacsempészésért letartóztatták a Tisza-párt vezető szervezőjét. Az ügyészség nem közölt neveket, ám egy, az ügyre rálátó forrásunk szerint

az egyik gyanúsított nem más, mint a Tisza Párt szolnoki, illetve jász-nagykun-szolnok vármegyei  koordinátora,

aki egyébként részt vett Magyar Péter pártjának múltkori, az MTVA székház előtt tartott tüntetésén is.

A botrányos ügyben a Magyar Nemzet is megkereste a Tisza Párt sajtóosztályát, amely azt válaszolta a lapnak, hogy

a letartóztatott tiszás politikus regisztrációját azonnal törölték, azaz elismerték, hogy a párt megyei koordinátora a gyanúsított személy.

Miután mindez nyilvánosságra került izgatott kommunikáció kezdődött Magyar Péter közösségi médiás felületein, gyorsan figyelmeztették a pártelnököt, hogy jó lenne eltüntetni  a cigarettacsempészet miatt előzetes letartóztatásba került aktivista fotóit, különösen azokat amelyeken Magyar Péterrel, Nagy Ervin színésszel, vagy Radnai Márkkal pózol.

A kompromittáló fényképek percekkel később el is tűntek a nyilvánosan elérhető felületekről, de a Ripost munkatársainak még sikerült lementeni néhányat.

 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2024. október 12. 14:23
Eljön az ideje amikor poloskapeti már az egész internetet a Dunába dobná..
Obsitos Technikus
2024. október 12. 14:07
Ez a püffedt agyú torz izé - hát ez mindennek a legalja..
Obsitos Technikus
2024. október 12. 14:04
Ez tényleg ennyire ostoba? Gondolom iskolás korában keményradírral vakarta ki az intőt meg az elégtelent, és akkor az nem is létezett.
tapir32
2024. október 12. 13:59
„Magyarország ellen szavaztam. Nem a Fidesz, nem Orbán Viktor, hanem az egész ország ellen” Webert ezért megjegyzéséért el kellene távolítani az EP-ből! Ez egy hungarofób rasszista szemét! Ez nem politikus! Ezzel állt össze Magyar Péter! Gerinctelen hazaáruló!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!