Kikérte magának Vujity Tvrtko, hogy Balogh Szilárdként mutatták be (VIDEÓ)

2024. október 11. 08:12

„Nekem az egy idegen név” – hangsúlyozta az újságíró.

2024. október 11. 08:12
null

Nyitókép: Képernyőkép

Vujity Tvrtko újságíró volt a Szia Podcast legújabb vendége. A horvát apa és magyar anya szülöttje kikérte magának, amikor a műsor házigazdája Balogh Szilárdként mutatta be. „Én nem vagyok Balogh Szilárd. Pontosan azért volt anyakönyvezve a nevem 1972-ben úgy, mert a magyar állam nem engedte meg azt, amit a szlovák állam később nem engedett meg. Így lettek a Nagy Márták később Marta Nagyovák, így lettek a Lászlók Ladislavok, az Istvánok Stefanok” – mondta Vujity Tvrtko.

Nekem az egy idegen név”

– tette hozzá. 

Az esetről készült videót itt tekintheti meg

@sziakomarom Újságíró az újságíróval – na meg pár intermezzoval, de annál több mosollyal🤗 Vujity Tvrtko, aki NEM Balogh Szilárd, és Milány Kincső, aki NEM Kincso Milanyova a Szia Podcast terepén. A horvát anya és magyar apa szülöttjének magyarázata a videóban, azért – got it🫡. A felvidéki gyökerű, magyar állampolgárnak pedig se az anyja, se az apja nem szlovák, szóval neki meg azért. Nem ugyanaz a helyzet, de egy a lényeg: mindenkit hívjanak úgy, ahogy azt az övének érzi🫠 aki kérdez: @kinkie_teleportya #reels #ahojszia #sziapodcast #magyar #horvát #szlovák #haza ♬ eredeti hang - sziaKomárom☺️ahojKomárno

 

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
karakter-2
2024. október 11. 12:04
Hogy hívták az apádat, te pojáca?
karakter-2
2024. október 11. 11:35 Szerkesztve
Képzelem mekkora lelki sokk lehetett az újszülött és gyerek kis trutymónak, hogy magyar társai Sziládnak és nem Vujitynak vagy Tvrtkónak szólítják. Idióta pojáca. ' Tvrtko székely felmenőkkel is rendelkezik. Édesapja után – akit példaképének tekintett ' --- A vén Balognak vagy a vén Vujitynak voltak székely felmenői, te pojáca? 'Példaként" tekinti az apját, miközben a nevét meggyalázza! Köpedelem. Egyébként, ez az egész sztori a riporterrel lezsugázott műbalhé.
sexykitty-5000108
2024. október 11. 11:25
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­é­­k­­­e­­­l­d­ ­a­­ ­s­­­z­e­­x­­­i­ ­p­u­n­c­­i­­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
paater-gregor
2024. október 11. 11:20
"horvát apa és magyar anya" Már a névből is látszik, hogy pont fordítva. Balogh az apja és Vujity (Vujić) az anyja. Ő pedig a magyar apját tagadta meg, amikor az anyja vezetéknevét választotta, az apjáét pedig "idegen"-né nyilvánította. Mert a Tvrtkóra magyarázat az, amit itt előadott, de a Balogh név eltörlésére nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!